Çok acil TABLET önerisi :$

saadet34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
250 - 400 Arası Tablet istiyorum. OTG destekli 1 haftada bozulmayacak birşey.
10.1 inch Ips ekran 1280 Px olabilir

Kullanım amacı:
- kol ile kaliteli futbol, araba yarışı ve savaş oyunları oynayabilmek.( pes 2014, real racing, gta san andreas)
- HD kalitesinde film izlemek.
- İnternette gezinmek.
- 8, 16 veya arttırılabilir hafızasına müzik resim veri falan yuklemek.
- Kamera pek önemli değil ama önde olursa kameralı sohbetlerde işimize yarar.
- Ve son olarak şarjı iyi giden bi tablet olabilir mi? :$

Marka olarak; Dark, reeder, ezcol, hi- level ,piranha vs... gibi ucuz ama en güvenilir olanı ?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Artes Q812 var ama 8 inç. :)

saadet34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Artes Q812 var ama 8 inç. :)

dediğim özelliklere uyacak tablet öneriniz yok mu kardeşim yazdı gerci oyun falan oynuyor bende internette dolanıyorum apple kadariyi olmayacağını biliyorum ama bütçe sınırlı ne yazıkki :wink:

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
dediğim özelliklere uyacak tablet öneriniz yok mu kardeşim yazdı gerci oyun falan oynuyor bende internette dolanıyorum apple kadariyi olmayacağını biliyorum ama bütçe sınırlı ne yazıkki :wink:

Hocam bildiklerim var ama elime alıp, kullanmadım hepsini. Hani çin malı oldukları için bu fiyat kategorisindekiler; ya ekranı bozuk oluyor, ya dokunmatik işlemiyor ya da, ciddi donanımsal sorunu oluyor. Bazı firmalar, alır almaz bu sorun olunca değişim yapmıyorlar. Yani yanlış yere yöneltmiyeyim. :)

İçlerinden Artes Q812'yi aldım, kullanıyorum, sorun yok. Ama siz 10 inç ekran istemişsiniz. :)

saadet34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bildiklerim var ama elime alıp, kullanmadım hepsini. Hani çin malı oldukları için bu fiyat kategorisindekiler; ya ekranı bozuk oluyor, ya dokunmatik işlemiyor ya da, ciddi donanımsal sorunu oluyor. Bazı firmalar, alır almaz bu sorun olunca değişim yapmıyorlar. Yani yanlış yere yöneltmiyeyim. :)

İçlerinden Artes Q812'yi aldım, kullanıyorum, sorun yok. Ama siz 10 inç ekran istemişsiniz. :)

Peki casper, piranha mı dark evopaad, reedr, inca mı ?