Çoğu Platformda Desteği Olan Bir Mesajlaşma Uygulamasını Oluşturmak İçin Kaç Kişilik Bir Ekip ve Hangi Program Dillerini Bilmek Gerekli?

Yiğit Özkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Öncelikle merhaba, bir haberleşme ve görüşme programı oluşturmak için hangi programlama dillerini bilmem gerekiyor? Bu uygulama hem mobilde hem de bilgisayar üzerinde çalışması istenen bir uygulama. İkinci sorum ise bunu oluşturmak için ne kadarlık bir ekip gerekiyor? Muhtemelen Javascript,Html,Css,Php gibi dilleri belirteceksiniz, fakat ben ayrı bir dil bilmem gerekip gerekmediğinden söz ediyorum.

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Öncelikle merhaba, bir haberleşme ve görüşme programı oluşturmak için hangi programlama dillerini bilmem gerekiyor? Bu uygulama hem mobilde hem de bilgisayar üzerinde çalışması istenen bir uygulama. İkinci sorum ise bunu oluşturmak için ne kadarlık bir ekip gerekiyor? Muhtemelen Javascript,Html,Css,Php gibi dilleri belirteceksiniz, fakat ben ayrı bir dil bilmem gerekip gerekmediğinden söz ediyorum.
Java öğrenebilirsin. İşini iyi bilenlerle çalışmak için para gerekiyor.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Tek bir dil ile elbette olmaz. Mac, ios, Windows, web, android, hs her alt yapı için ayrı bir dil, ekip ve bilgi gerekecektir. Bunun sınırı yok.

Yiğit Özkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, sağolun...

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,901
Java kullanabilirsin.