Codecanyon da Script Satışı

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Uzun zamandır codeigniter 2.1.x ile geliştirmekte olduğum emlak sistemini bitirdim. Scripti codecanyon da satmak istiyorum ama burada daha önce satış yapan arkadaşlardan öneri alabilirsem daha iyi olur. Daha önce hiç satış yapmadım. Arayüz tasarımı ve script hakkındaki görüşlerinizi alabilirsem daha doğru bir iş çıkarmış olurum..

Script Demo : http://ramazanapaydin.com/estate/
Kullanıcı Adı : developer - admin - editor - blogger - useruser
Şifre : 12345678

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ekleme ekranına toplu ekleme gibi bir ekran yap derim. Böylece kullanacak olan kişiye xml vs biliyorsa toplu bir şekilde ilan girme hakkı verirsin.
Silme ekranına aynı şekilde toplu silme hakkı verebilirsin.
Silinen veriyi direk silmek yerine soft delete yaparak çöp kutusu gibi bir yerde tut.
Bence artık sistemler salt ekle bak değil; al değiştir tadında olmalı ;)

Tasarım olarak gayet sade ve temiz. Eline sağlık.

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ekleme ekranına toplu ekleme gibi bir ekran yap derim. Böylece kullanacak olan kişiye xml vs biliyorsa toplu bir şekilde ilan girme hakkı verirsin.
Silme ekranına aynı şekilde toplu silme hakkı verebilirsin.
Silinen veriyi direk silmek yerine soft delete yaparak çöp kutusu gibi bir yerde tut.
Bence artık sistemler salt ekle bak değil; al değiştir tadında olmalı ;)

Tasarım olarak gayet sade ve temiz. Eline sağlık.

teşekkür ederim, küçük ayrıntılar önemli oluyor. gözümden kaçmış olmalı toplu silme ve ekleme işlemi. Çöp kutusunu ise taslaklar olarak ayarlamıştım. Silinen ilanları hemen silmek yerine çöpe koyarsam daha temiz olur sanırım.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Taslaklar ( Çöp ) gibi bir yer var evet. Ama ben admin ile deneme amaçlı sildiklerimi orada göremedim :)

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Orada deaktif yapılan ilanlar var. Yani taslaklar :) orada silinenleride eklerim birazdan :)