Soru cod warzonede oto hedef yakalama mı var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sireno52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
selam herkeze ps uzerinde cod warzone oynayanlara bir sorum olacak. bu konu hakkınd bir haber okumuştum. joistik uzerinden oyun oynayanlar. ps içinde bulunan bir yazılım sayesinde. oyun esnasında. otomatikman hedefe kendi odaklanıyormus. yani bir nevi aim bot tarzı bir yazılımmış bu doğrumu?

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,756
Aim asist özelliği var oyunda pc üzerinde klavye fare ile oynayınca da konsolda kolla oynayınca da fark etmiyor.

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
bir haber okudum pc de oynamanın en buyuk avantajı görüş acısıymış konsolda kısıtlıymış ama ps de o senin dediğin Aim asist özelliğide mukemmel bir şeye benziyor benim merak ettiği ( gerci ps lere kılavye fare takma imkanı vardı şimdi de destekliyormu bilmiyorum ) eğer destekliyorsa kılavye fare takıldıgın da aim asıst devre dışımı kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

pc de de aim asist özelliği varmış ayar kısmı bana biraz karmaşık geldi malum ingilizce turkce bir kaynak da pek yok aim asist ayarlarını anlatan aim asist nedir ne işe yarar görsel anlatımlı bir video niliyormusunuz bir de bazı oyunlarda kapı kenarlarında veya bir cismin arkasında Q ve ya E tuşuna bastıgımız zaman kafayı sola veya sağa yatırıp da ateş etme pozisyornu var nu oyunda da var fakat ayarları farklı nasıl yapılır bilmiyorum bir farklı bir konu açmam lazım olacak anlaşılan malım bu konu konsol bölmune açtım verdiğin bilgi içib teşekkürler

Son düzenleme: