Soru cod warzone de takılmalar oluyor

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
selam arkadaşlar benim pc donanımları işlemci : amd ryzen 5600x anakart: gigabyte b550 elite ram : ddr4 16 gb 3600 ghz ekran kartım : evga 2060 super monitor : aoc 144 hz freesync ama cod warzone de takılmalarla karsılasıyorum resmen ekran donuyor resmen oyundan sogutuyor sizde de bu tip takılmalar oluyormu bu takılmaları önlememin bir yolu varmı ?

Cagatay Yaman

Asistan
Reaksiyon puanı
170
grafik kartın güncel mi birde diğer driverlar güncel değil ise güncelleştirebilirsin. Birde Disk birleştirme kullan bence.

Reaksiyon puanı
3,028
Böyle bir sistemde takılma yaşamanın tek nedeni yazılımsal olabilir. Eğer SSD kullanıyorsan disk birleştirme yapmamalısın, ömrü kısaltır. Zaten HDD'ler bu oyuna pek uygun değil, oyunu SSD'ye kurarak dene. Tabii Warzone'un boyutu artık küfür ettirecek seviyeye geldiği için sırf bu oyun için bir SSD alınır mı onu sen düşün.

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
1 tb sandisk ssd kullanıyorum işletim sistemi zaten ssd de oyunu da C:\Program Files (x86)\Warzone\ olarak kurulu harici 2 tane de harddiskim var her biri 2 tb ve bunları (D:) diski vede (E:) diski olarak ayarladım aşagıdaki resimde daha ayrıntılı görebilirsiniz

Ekli dosyalar

• donanım resmi.PNG
    donanım resmi.PNG
    50.8 KB · Görüntüleme: 77

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
resmen sinir kırizi gecireceğim oyun ilk başlangıcında yani silah secim ekranında donuyor yere atlıyorsun parasutle adam yanı basında ates edeceksin donuyor en az 2-3 saniye
Mesaj otomatik birleştirildi:

grfik kart güncel herşeyi güncel oyundan kaynaklı bir durummu sizdede oluyormu ?

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
gercekten cok sinir bozucu bir durum bilgi sahibi olan birileri yokmu bende bf 5 de var onda hiçbir sorun yok ama ne hikmetse bunda var