CoD: Ghosts'a Ram Güncellemesi

atosyakuza

Doçent
Reaksiyon puanı
0
CoD: Ghosts'a Ram Güncellemesi

5 Kasım'da PC, PS3 ve Xbox 360 için yayınlanan Call of Duty Ghosts için yeni bir güncelleme yayınlandı. Özellikle PC oyuncularını ilgilendiren güncelleme haberimizde.

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kesinlikle yerinde bir karar olur, bir çok arkadaş eminim bu sıkıntıyı yaşamıştır. Ayrıca 6 gb Ram tüketecek kadar mükemmel bir grafiği yok, bilen bilir.

stttntnzn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ne saçma bi olaydır ya sanane ister 1gb ramde açmaya kalkarım ister 8gb ramde. keyif benim deil mi. belki bendeki 4gb, sendeki 8gb'dan daha verimli çalışıyo. belki 20-30 fps'de oynamaktan rahatsız olmuyom. nerden baksan akil bi yanı yoktu

kanfur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar.ben call of duty ghosts grafik ayarlarını bir türlü değiştiremiyordum ramfixten dolayı.4 gb ram var.resmi güncellemeyle bu sorun düzeldi.ben ramfix değildi resmi güncellemeyi(400mb) arıyorum fakat bir türlü bulamadım ve indiremedim.yardımcı olur musunuz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

merhaba .ben call of duty ghosts grafik ayarlarını bir türlü değiştiremiyordum ramfixten dolayı.4 gb ram var.resmi güncellemeyle bu sorun düzeldi.ben ramfix değildi resmi güncellemeyi(400mb) arıyorum fakat bir türlü bulamadım ve indiremedim.yardımcı olur musunuz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kesinlikle yerinde bir karar olur, bir çok arkadaş eminim bu sıkıntıyı yaşamıştır. Ayrıca 6 gb Ram tüketecek kadar mükemmel bir grafiği yok, bilen bilir.
bu resmi güncellemeyi indireceğim bir link yok mu?evde vınn kullanıyorum cafeden indirmem gerekiyorda.