COD Ghosts için 4GB ram yeterli mi?

Limons

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Call Of Duty Ghosts ile ilgili İlk Bi Yeniden Sistem Verim

GPU:GeForce GT525M
CPU:Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz
Bellek:4GB Ram
İşletim Sistemi:Windows 7 Ultimate

Bildiğiniz gibi call of duty ghosts sistemleri açıklandı çıktı bile biliyorum bakadabilirm ki CYRI dan baktım herşey yetiyor da ram ı kabul etmedi ram 6gb istiyor bnmki 4gb kasarmı yani 2 gb fark var kasma yapcagını sanmıyorum bu kadar önemli bi yetmezlik yok low veya medium da oynayabileceğimi düşünüyorum sizce ? şimdiden teşekkürler

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar Call Of Duty Ghosts ile ilgili İlk Bi Yeniden Sistem Verim

GPU:GeForce GT525M
CPU:Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz
Bellek:4GB Ram
İşletim Sistemi:Windows 7 Ultimate

Bildiğiniz gibi call of duty ghosts sistemleri açıklandı çıktı bile biliyorum bakadabilirm ki CYRI dan baktım herşey yetiyor da ram ı kabul etmedi ram 6gb istiyor bnmki 4gb kasarmı yani 2 gb fark var kasma yapcagını sanmıyorum bu kadar önemli bi yetmezlik yok low veya medium da oynayabileceğimi düşünüyorum sizce ? şimdiden teşekkürler

Günümüzde oyunlar için 4 GB ram yeter de artar bile, Hangi oyunu açarsanız açın 2 GB den fazla ram tüketmez. Call of duty ghost 6 GB ram istiyor, Sistem gereksinimlerini öyle açıklamıştılar ancak 6 GB rame sahip bir sistemde oyunu açtığınızda 2 GB geçmeyen bir ram tüketimi var, Crysis 3, Battlefiled 4 bile o kadar ram istemiyor, crackerler bunun için ram fix çıkardılar, call of duty cephesinden de açıklama geldi, bu konuyla alakalı bir güncellemeleri olacak, Kimse neden o kadar ram istediklerine anlam veremiyor.

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Geçen sitenin birinde okudum: COD Ghost 6 GB Ram istiyor fakat yapılan testlerde max 1.8 GB ram kullanmış. İşin can alıcı noktası ise oyun 4 GB ram'e sahip bilgisayarlarda oyuna girerken hata alınıyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle dediler.

Limons

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok Teşekkürler Minettarım Ayrıca Öğrenmiş De Oldum Ram Yüzünden Bi Yandanda Kasar Takılır Falan Diye Düşünüyodum Hatta 8gb Ram A Yükseltmeyi Düşünüyodum Biliyorsunuz Günümüzde Oyunlar Feci Gelişiyor Yani Ben 4gb ram dan 6gb ram a yükseltsem bile farketmez öyle değilmi?

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Oyunu korsan indirip denedin mi? Herhangi bir sorun çıktı mı? Teknik olarak tabiki yeterli 4GB ram ancak [MENTION=333044]dogan61selim[/MENTION] in de dediği gibi yazılımsal bir baraj varsa yok yere 8 GB a çıkmana neden olur. Tabi bir oyun için de değiştirmene gerek var mı? BF oyna boşver cod'u

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Çok Teşekkürler Minettarım Ayrıca Öğrenmiş De Oldum Ram Yüzünden Bi Yandanda Kasar Takılır Falan Diye Düşünüyodum Hatta 8gb Ram A Yükseltmeyi Düşünüyodum Biliyorsunuz Günümüzde Oyunlar Feci Gelişiyor Yani Ben 4gb ram dan 6gb ram a yükseltsem bile farketmez öyle değilmi?

Farketmez, Fazladan ram bilgisayarınıza ekstradan bir performans artışı sağlamaz, Render, grafik çizimi yapmayacaksanız gereksiz..

Limons

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok Zaten bir oyun için 8gb ram a yükseltmem dediğim gibi günümüzde oyunlar gelişiyor 4gb ram gözümde biraz yetersiz kalıyor gibi cod ghosts dan sonra hele cod bu kadar geliştimi yani :S

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bilmek istediğim şuydu yani sistemlerim yetipte tam oynatır diyecekken ram ın yetersiz kalması kasarmı diye düşündüm falan ram farkedermi diye merak etmiştim buydu yani heralde dediğiniz gibiyse ram ım yeter artar bile ise diğer sistemlerim ekran kartı v.s mediumda falan oynatır diye düşünüyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

oyunu indirip denemedim ve BF yi severimde ama sistemim yetersiz :)