Çocuklarınızı Koruyun -Naomi Internet & Web Adult Filter 3.2.90

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nemesis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
52383002_a03b87526d.gif

Naomi Web Filter, kötü içerikli siteleri engelleyen bir program. Çocuklarınızı bu sitelerden korumak için idealdir. Kullanımı kolaydır. Site eklemenize gerek yoktur. Çünkü 10 dilde yazı tanıma özelliği vardır. Sitelerin içindeki bilgileri süzer. Programın ayrıca Türkçe desteği de vardır.

Lisans:
Freeware
İşletim sistemi:
Win XP/Win 2000/Win 2003 Server
Dosya boyu:
1.4MB

Programı Buradan İndirebilirsiniz..

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hımmmmmm çok yararlı bir durum aile fertlerinin çok işine yaracağa benziyor. Teşekkür Nmss

anavarza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkür ederim ama aklıma bişey takıldı sormak istiyorum bu kadar düşük megabytli bir program özellikleri az olduğu için böyle düşük kapasiteli.Peki böyle programlar ne kadar etkili olabiliyor?(genel olarak söylüyorum çünkü bana göre özellik bakımından çok ii bir programın kapasiteside daha fazla olur)

blackwhite

Asistan
Reaksiyon puanı
2
anavarza dedi ki:
çok teşekkür ederim ama aklıma bişey takıldı sormak istiyorum bu kadar düşük megabytli bir program özellikleri az olduğu için böyle düşük kapasiteli.Peki böyle programlar ne kadar etkili olabiliyor?(genel olarak söylüyorum çünkü bana göre özellik bakımından çok ii bir programın kapasiteside daha fazla olur)

Buyuklugu onemli degil,islevi onemlidir...;)

pisho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
volsoft filtre yi önerebilirim.. çünkü veritabanının kaynağı internet.. herkesin katılımıyla oluşturulan dev veritabanına bağlı olan bu programı kullanmak bence daha makul.