Çocuklara Sosyal Medya Yasağı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Çocuklara Sosyal Medya Yasağı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu TBMM'de yaptığı özel görüşmede belirli yaşın altındaki için sosyal medya kullanımının yasaklanacağını açıkladı. Detaylar haberimizde.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,875
Ben şahsen 6 yaşındayım,ama burada 96 olarak görünüyorum. Kim nasıl denetleyecek sosyal medyada kimin hangi ünvan ve takma ad ile yazıştığını ve de yaşının kaç olduğunu ?

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
16 yaşında oyun sunucusu işine girmiştim, şimdi ki gençler 13 yaşında mobil uygulamalar yazıyor... Yasaklayarak gençlerin gelişimlerini iyileştirmek yerine durduracaksınız. Yıl oldu nerede 2016 halen yasaklayarak çözüm bulunamayacağı öğrenilememiş.

arekamint

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Kesinlikle çok doğru ancak bu yasalar ile değil ailelerin bilinçlendirmesi ile olabilecek bir şey.. Aile ilgilenmez ise çocuk face bir profil ile de işini görür. Bu konuda ailelere yaptırımlar getirilmeli.. Eğitim programları seminerler düzenlenmelidir.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Her ne kadar uygulanması zor olsada kesinlikle böyle bisey olmalı. Daha 6-7 yaşındaki bebeler burada soylenmeyecek şeylerden konuşuyor. Bahsettiğim küfür olsa neyse daha kötü bel altı konuları. Ciddi bir çalışma olmak zorunda.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sistem yanlış sistemi değişmektense yamalar yapmak sistemi daha da karıştırır bence, cocuklara saygı, sevgi, hürmet, psikoloji gibi eğitimler verilmeli ilk okullarda, ders ödev sonradan olacak şeyler düşünüyorum