Çocukken Yapmayı En Çok Seviğiniz Hınzırlıklar

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
14-15 yaşlarımdayken en yakın arkadaşımın babası otobüs almıştı.Mercedes-benz 0403 ün(artık yok) ülkemize yeni yeni girmeye başladığı dönemler.hemen hemen 900 bin ytl ödeyerek aldığı otobüsü birde o para ile kamil koç a kayıt ettirtmişti babası.Arkadaşım,babası iş görüşmelerine gittiğinde hemen anahtarı alıp bize gelirdi.Kendisi korktuğu için otobüsü ben kullanırdım.Hali hazırda bulunan kaptan şöför kıyafetini ben ve muavin kıyafetini o giyerdi.Mahallenin tüm çocuklarını 53 kişi kapasiteli otobüse doluşturur şehir turu yapardık.En çok haz aldığım şey ise onlar tv izlerken tam kaptırmışlar kendilerini birden imdat+acil durum+rötarder+ayak frenine basarak en arka ortada oturanı taklalar halinde koltuktan fırlarmak olurdu.Tabi o an bende kemer olmadığı için ayaklarım yerden kesilir direksiyon hizasına göğüs kafesim gelcek şekilde ayağa kalkardım :D hatta bazen otobüsün burnu yere bile sürtüyordu.Ahh ne günlerdi.Kışları o otobüsü alarak bayır aşağı yan yan indiğimiz zaman içerde kopan kahkahalar hala kulağımda :) arkadaşlarımda yarışırdık onlar kızakla ben otobüsle bayır aşağı sallanırdık.millet artık bana benzin mert derdi.Ama o otobüsle babasının ulaştığı 240 km hıza (videosu var) hiçbir zaman ulaşamadım.sizde çocukluk anılarınızı yazarsanız çok sevinirim...

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
sanırım 8 yaşlarında filandım.arkadaşımın dogumgunu partisine gittım.evlerı büyuk bir bahce icerisindeydi.ben eriği cok sevdiğım icin direkt erik ağacına saldırdım.bu da yetmedı ve toplamaya basladım.nedense poşet gibi birsey bulamadığım iiçn eriklerı çorabımın içıne doldurdum.eve geldıgımde annemın yuzundekı o utanc ıfadesını gormelıydınız... hala benım yaptığım görgusuzluk konusulur gerçekten düşündükçe çok utanıyorum... ^^

maral44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abim bisikletin vermezdi bende her abimin yokluğunu fırsat blip alıp gezerdim abim yakalyınca bana kızar elimden alırdı ama ben yinede her seferinde çalıp saaerce gezerdim.:D özlemişim o günleri yaa |) :(

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Çocukluğum küçük bi kasaba da geçti. Bahçeleri olan evler felan var işte. O bahçelere dalardık arkadaşlarla...

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
"Ateşle Oynamak" ..benim en büyük olayımdı küçükken. Ama sapıklık derecesinde hastasıydım bu hadisenin. 10 parmağımda da yanık izleri var. O dönemler önünde ısıya dayanıklı bi' cam olan bi' sobamız vardı, çoçukluk zamanlarımdaki kış mevsimlerinin yarısı o sobanın karşısında geçerdi...

adopol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
perdeleri boyamak,,
balkondaki odun çuvalını yakmak,
arabayı kaçırmak
prize çivi sokup yere de bi kaç tane zeytin çekirdeği atarak bizimkileri kömür olduğuma inandırmak
kızkaçıran,çat pat,kibrit gibi şeyleri sadece kızlara değil herkesin üzerine atmak
oyuncakları sobada eritmek
sonra da niye böyle oldu diye ağlamak(o zaman çok küçüktüm ama)
büfedeki herşey aşağı indirmek
terbiyesiz fıkralar anlatmak
camlara taş atmak
yerdeki izmaritleri içmeye çalışmak(nedense-özenti heralde)
bisikletle geri dönemeyeceğim yerlere gitmek
kızdığım büyüklerin arabasını çizmek(o zamanlar bizim yoktu arabamız)
falan filan

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
adopol dedi ki:
perdeleri boyamak,,
balkondaki odun çuvalını yakmak,
arabayı kaçırmak
prize çivi sokup yere de bi kaç tane zeytin çekirdeği atarak bizimkileri kömür olduğuma inandırmak
kızkaçıran,çat pat,kibrit gibi şeyleri sadece kızlara değil herkesin üzerine atmak
oyuncakları sobada eritmek
sonra da niye böyle oldu diye ağlamak(o zaman çok küçüktüm ama)
büfedeki herşey aşağı indirmek
terbiyesiz fıkralar anlatmak
camlara taş atmak
yerdeki izmaritleri içmeye çalışmak(nedense-özenti heralde)
bisikletle geri dönemeyeceğim yerlere gitmek
kızdığım büyüklerin arabasını çizmek(o zamanlar bizim yoktu arabamız)
falan filan

Problem Çocuk 2 :D

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanırım en zevklisi bikinilerini değiştiren ablaları kesmekti.. :)