TuningMert
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 84
14-15 yaşlarımdayken en yakın arkadaşımın babası otobüs almıştı.Mercedes-benz 0403 ün(artık yok) ülkemize yeni yeni girmeye başladığı dönemler.hemen hemen 900 bin ytl ödeyerek aldığı otobüsü birde o para ile kamil koç a kayıt ettirtmişti babası.Arkadaşım,babası iş görüşmelerine gittiğinde hemen anahtarı alıp bize gelirdi.Kendisi korktuğu için otobüsü ben kullanırdım.Hali hazırda bulunan kaptan şöför kıyafetini ben ve muavin kıyafetini o giyerdi.Mahallenin tüm çocuklarını 53 kişi kapasiteli otobüse doluşturur şehir turu yapardık.En çok haz aldığım şey ise onlar tv izlerken tam kaptırmışlar kendilerini birden imdat+acil durum+rötarder+ayak frenine basarak en arka ortada oturanı taklalar halinde koltuktan fırlarmak olurdu.Tabi o an bende kemer olmadığı için ayaklarım yerden kesilir direksiyon hizasına göğüs kafesim gelcek şekilde ayağa kalkardım
hatta bazen otobüsün burnu yere bile sürtüyordu.Ahh ne günlerdi.Kışları o otobüsü alarak bayır aşağı yan yan indiğimiz zaman içerde kopan kahkahalar hala kulağımda
arkadaşlarımda yarışırdık onlar kızakla ben otobüsle bayır aşağı sallanırdık.millet artık bana benzin mert derdi.Ama o otobüsle babasının ulaştığı 240 km hıza (videosu var) hiçbir zaman ulaşamadım.sizde çocukluk anılarınızı yazarsanız çok sevinirim...