Çocuk esirgeme kurumu için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aby

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar bilgisayar öğretmenliği son sınıfta okuyorum bu sene topluma hizmet diye bi dersimiz var bu derste toplum adına bişeyler yapmamız gerekiyor. ben burdaki çocuk esirgeme kurumu müdürü ile görüştüm 10 kişilik bi labaratuarları oldugunu ve bana içlerinden en duyarlı aklıllıçocuklardan olusan bi grup yapacagını ve verecegım her turlu derste serbest oldugumu söylediler.klasik vord excell anlatmak istemiyorum. bilgisayarı kullanırken nasıl daha faydalıkullanabileceklerini vermek istiyorum. bilgisayarın sadece msn face hotmailden ve ofisprogramlarından ibaret olmadıgını göstermek istiyorum mesela google da arama yapma çeşitleribilgisayarı antivirüse keyloggere falan karsı koruma yöntemleri varsa nasıl tespit edilebileceği gibifarklı konularda çocukları bilinçlendirmek istiyorum

ama bu konularda biraz bende kısıtlı kaldım süre kısıtlı oldugundan projeyi hemen yazıp vermem lazım çocuklara bilinçli bilgisayar kullanmayı öğretmek için başka hangi konulara değinebilirimyardımcı olur musunuz

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Genel bilgisayar kullanımı dışında, güncel olarak virüslere karşı nasıl korunulabileceğini, internet tarayıcılarının internet güvenliği hakkında ne derece önemli olduğunu, ve en azından kendi başlarına kaldıklarında bilgisayarlarına nasıl format atabileceklerini öğretebilirsin.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
şu zırt pırt çıkan penis büyütücü yada ona benzer reklamları engellemeyi gösterin yeter hocam :)