'Çocuğum için eski kocamla yatarım' diyen ünlüler kim?

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
Nurgül Yeşilçay'la Murat Han'ın Sensiz Olmaz dizisindeki sevişme sahnesi ilginç bir soruyu gündeme taşıdı!

677012_detay.jpg

Ünlü isimler dizide başkalarıyla evli olmalarına rağmen çocuklarını kurtarmak için yeniden sevişen karı-kocanın yerinde olsalar aynısını yapacaklarını söyledi...

Nurgül Yeşilçay'la Murat Han'ın 'Sensiz Olmaz' dizisindeki sevişme sahnesi çok konuşulacak! Günlerdir ekranlarda tanıtımı gösterilen sahnenin altında yatan gerçek ise çok tartışılacak.

Dizide başkalarıyla evli olmalarına rağmen hasta olan çocuklarını kurtaracak olan ilik için yeniden yatağa giren eski karı kocanın içine düştüğü durumu birçok ünlü isime sorduk. Ünlüler, bir otel odasında buluşup çocuklarının hayatını kurtarmak için sevişen çiftin yerinde olsalar aynısını yapacaklarını söylediler.

ÖZGE ULUSOY: Bir anne evladı için her şeyi yapar diye düşünüyorum. o yüzden de çocuğum için her şeyi yapardım.

ÖZLEM YILDIZ: Eğer evladım varsa işin ucunda gözüm hiçbir şey görmez. Ayrıldığın eşinle kanlı bıçaklı olsan bile sorun değil. Onun yaşaması için her türlü fedakarlığı her anne yapar.

İPEK TUZCUOĞLU: Ben çocuğum için her şeyi yapardım. Her türlü fedakarlıkta bulunurdum.

NUR GÜMÜŞDOĞRAYAN: Zaten zorunlu kaldıkları için aynı yatağa girecekler. O yüzden de ben de yapardım.

DEMET AKALIN: Çaresizlik insana her şeyi yaptırır diye düşünüyorum. Allah kimseyi çocuğuyla sınamasın.

Kaynak

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
tüp bebek yapamıyorlarmıydı? ilk birliktelikte hamile kalcağı ne malum =)
tabi gerçek hayatta olsa Allah göstermesin insan herşeyi göze alabilir söz konusu evladının hayatı ise.

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
Evlenmeden tüp bebek olmuyormuş

Reaksiyon puanı
10,315
san'atçı taifesi nasıl da fetvayı veriyor hemen!
tabii işin ucunda günah olunca -hele de zina- akan sular duruyor valla...

merak ettim de acaba diyorum, bu afilli bayanlara deseler ki, "çocuğunun hayatı karşılığında bundan soraki ömrünü çarçafa girerek yaşayacaksın" bunu kabul ederler miydi?

(özel not: burada çarşafı savunduğum için falan yazmadım bunu, sadece ekstrem bir misal olarak yazdım.)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Valla bence bi kadın çocuğu için ölmeli ama o.....pu olmamalı ... Afedersiniz ben bu kelimeyi kullanmam kullanmakta istemem ama öyle yanii... Çünkü çocuğunuzu namussuz olarak yaşatacaksanız namuslu olarak ölsün daha iyidir... Madem o anneyle baba çocuklarını bu kadar çok düşünüyorlar neden boşanıyorlar arkadaş??.. İsteklerine karşı koyamayıp boşanıyorlar ondan sonra çocuklarım için herşey mübah diyorlar yok canım...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Sevişince çocuk nasıl kurtuluyormuş :huh:

Dizide başkalarıyla evli olmalarına rağmen hasta olan çocuklarını kurtaracak olan ilik için yeniden yatağa giren eski karı kocanın içine düştüğü

Hasta oLan çocukLarına iLik için iLişkiye giriyorLarmış,diyor yazıda.

Anne ve babanın iLiği uymuyor mu ? Yeni bir çocuk mu yapmaLarı gerek ? :D AnLamadım bennn de.