Cmd açılmıyor

krmÖzdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Cmd yi açmaya çalıştığımda cmd nin açılmadğını fark ettim . çalıştıra cmd yazdığımda "cmd windows tarafından bulunamıyor. ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin dedi " ne yapmam gerekir nasıl düzelir size danışmak istedim

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Cmd yi açmaya çalıştığımda cmd nin açılmadğını fark ettim . çalıştıra cmd yazdığımda "cmd windows tarafından bulunamıyor. ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin dedi " ne yapmam gerekir nasıl düzelir size danışmak istedim
İşletim sisteminiz ne? windows tuşuna basıp komut istemi veya cmd yazmayı dener misiniz?

krmÖzdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
hayır denemedim ama c sürücüsündeki bazı dosyaları temizlerken bir şey silmiş olabilirmiyim ?

krmÖzdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
yanlışlıkla bir şey silmiş olma ihtimaliniz var ama pek sanmıyorum oyunlar genellikle windows dosyalarıyla aynı klasörde saklanmaz. Benim önerim format atmanız
benim soruma cevap verdiğinz için ve aynı zamanda vakit ayırdığınız için çok teşekkürler iyi akşamlar

krmÖzdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
yanlışlıkla bir şey silmiş olma ihtimaliniz var ama pek sanmıyorum oyunlar genellikle windows dosyalarıyla aynı klasörde saklanmaz. Benim önerim format atmanız.
ee birde ben temizlerken çalıştır/appdata dan yaomıştım bir alakası olabilirmi

krmÖzdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
o kısımdan oyunun neyini sildiniz? keşke program ekle/kaldır'ı kullansaydınız.
evet orayı kullanıyorum ama önce ordan sildikten sonra oyunun dosyaları kalıyor ?program ekle kaldır dediğin dnetim masasımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha önce açmıştım cmd yi açılmadığı zaman dosya konumuna git dediğimde cmd nin o simgesi yoktu

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,394
cmd.exe C:\Windows\system32 dosya yolunda bulunuyor.
Sistem Dosyası Denetleyicisi aracını (SFC.exe) çalıştırmak için şu konuya bakmanı öneririm.