CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatası

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Mavi ekran hatası almışsınız. İnternetten ararttığımda çözüm önerisi olarak şunu yazmışlar.
Nasıl düzeltebilirim?
Sistemin düzgün çalıştığı bir noktaya geri yükleme yapabilmek için sistem geri yüklemeyi kullanın. Soruna yol açabilecek yeni sürücüleri kullanmaya karşı dikkatli olun.
Ayrıca, Windows Update kullanmalı ve sürücülerinizi güncellemelisiniz.
Sürücüler, klavyeniz gibi cihazlarınızı bilgisayarınızla etkileşime geçmek için kullanılan şeydir ve bazı yanlış yapılandırılmış sürücüler kötü performansla sonuçlanabilirken, kötü sürücüler ÇOK_ÇOK_HATCHDOG_TIMEOUT gibi BSoD'lerle sonuçlanır.
Windows Update genellikle bu sorunları çözebilir, ancak en son sürüme sahip değilseniz yeni sürücüler yüklemeniz önerilir. Ayrıca anakart üreticinizin web sitesinde bulabileceğiniz BIOS'u da güncellemeniz sorunu çözebilir.
Yanlış sürücü yüklemenin bu soruna sebep olabileceğini söylemişler. Son zamanlarda sürücü güncellemesi yaptıysanız güncellemeden önce eğerki bir sistem geri yükleme noktası oluşturulmuşsa sistem geri yükleme yapın.

Ayrıca Windows açılıyorsa ekran kartı sürücüsünü DDU Display Driver Uninstaller isimli program ile silip donanım üreticisinin sitesinden indirip yüklemenizi öneririm.

mehmet119

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hayır ben hiç sürücü güncellemesi yapmadım bilgisayarı yeni aldım eve getirip win 10 64 bit yükledim bu kadar şimdi display driver uninstaller i indirip sildim driverleri indiriyorum.Bilgisayarı aldıgım yer bana orjinal işletim sistemi almam gerektiğini söyledi bununla bi alakası varmı ?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Driver yüklemeye çalıştığım zamanda ekran donuyor ve önüme bişey çıkmıyor mecburen kasaya reset atıyorum

Son düzenleme: