Çizim programları ve oyun için tavsiye lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ycce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ycce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar autocad 3d, solid 3d çizimleri yaparkan kasmayan ve rahat çalıştırabilen, oyunlarda ise orta sınıf ayarlarda kasma donma olmayacak bir dizüstü arıyorum . En azından 2-3 yıl ​götürsün. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
2300 tl bütçem :biggrin:

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
arkadaşlar autocad 3d, solid 3d çizimleri yaparkan kasmayan ve rahat çalıştırabilen, oyunlarda ise orta sınıf ayarlarda kasma donma olmayacak bir dizüstü arıyorum . En azından 2-3 yıl ​götürsün. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hem oyun oynayabileceğiniz hem de çizimlerinizi rahatça yapabileceğiniz bir Laptop, özellikleri abidn arkadaşımızın önermiş olduğu bilgisayarlarla aynı ancak, ekran kartı ikisinden de iyi, fiyatı da daha düşük..

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=127539#specs

ycce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunları yazdım bir kenara varmı başka önerisi olan

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bence ASUS serilerine bakmak lazım derim. Autocad falan bunlar basit programlar neredeyse hepsi kaldırır. Yani mimari çizim yapıp ultra ayarda render almayacaksan ki bence alsan bile bir çoğu yapar o yüzden çizimlerde sıkıntı olmaz.Solid dediğine göre makinecisin. Bu aralar biraz pahalı bunlar ..

ycce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence ASUS serilerine bakmak lazım derim. Autocad falan bunlar basit programlar neredeyse hepsi kaldırır. Yani mimari çizim yapıp ultra ayarda render almayacaksan ki bence alsan bile bir çoğu yapar o yüzden çizimlerde sıkıntı olmaz.Solid dediğine göre makinecisin. Bu aralar biraz pahalı bunlar ..

Makine mühte okuyorum kardeşim tavsiyelerini bekliyorum . Dolar yükselince fiyatlarda yükseldi .

EhemmiyetsiZ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sana tavsiyem Toshiba'nın Qosmio Serilerinden başkası olmayacaktır. Hem Çizim yapıp hemde oyun oynayabileceğin yüksek ekran boyutlu cihazlardandır Qosmio'lar 17.3" tir genelde bu modeller.
örn : Bu Linkteki Ürün

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41

msi ge60 :) vatandan alabilirsin hafta başında indirimden 2252tlye aldık ev arkadaşıma ! :)