Çizik giderici hakkındaki düşünceleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BrknEs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Arkadaşlar iyi akşamlar antalyada yaşıyorum dün ufak bi kazam odu.:( Elektrikli bisiklet kullanan bi elaman ışıkta geldi benim aracın sağ kapıya sürtündü kaçtı gitti :cursing:
benim araç siyah caddy ve ben arabaya her bindiğimde kapıda o çizik izini görüyorum kafam bozuluyor derin bi çizik değil ama yaklaşık 10-15 cmlik bişe bildiğiniz çizik giderici var mı internette Fix İt pro diye bi kalem dolanıyor kimi işe yarar yazmış kimi bişe yaptıgı yok yazmıs bu konuda bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirm...

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Valla o kalemi ben de araştırdım ama hikaye olduğunu söylüyorlar. Eğer çizik derin değilse pasta-cila ile giderebilirsin...

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Derin değilse oto boyacısına git pasta cila yapsınlar o bölgeye

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Valla o kalemi ben de araştırdım ama hikaye olduğunu söylüyorlar. Eğer çizik derin değilse pasta-cila ile giderebilirsin...
hafta içi gidicem zaten araca yeni boya koruma yaptırmıstım aynı adamın yanına ugrayacam dedgınz gıbı pasta cıla olayıyla kurtarrsam baya guzel olucak

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
aracin metalik siyahsa icinde sim varsa pasta cila boyayi dagittigindan o bolgenin parlakligi kaybolup cizikten daha igrenc bir goruntu olusacaktir. cizilen bolgeyi lokal boya ile kurtar kapi ise komple boyatmaktan baska caren yok. yada o sekilde nazalik kalsin

ea-GTR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o kalemi ben araştırdım , o kalemi kullandıktan sonra 2-3 yıkamadan sonra çizik gene belli ediyomuş hatta daha kötü oluyomuş ayrıca kalemi kullandığın yerde tortu oluyomuş, bence iyice bi araştır pişman olma sonra ..

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
cok sagolun ben hafta ıcı su ustanın yanına bı gıdıyımde o baksn artık neyse gunahı cekıcez

ea-GTR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pasta boyayı kaldırıyo sacı gösteriyo , koruma cila yapsa daha iyi olur bence

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Granit grisi (siyaha yakın) albeada hiç işe yaramadı. Şu an torpidoda duruyor.