trefsane2021
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 58
Aranızda city car driving oynayan varmı ilk defa duydum bilgisayarıma indirecem nasıl bir oyun?
Hiç oynamadım ama videolarını izliyordum. Çok güzel bir oyun. Steam'dan indirebilirsiniz.Aranızda city car driving oynayan varmı ilk defa duydum bilgisayarıma indirecem nasıl bir oyun?
Direksiyon setim yok direksiyon seti olmadan oynayamazmıyım?Oynamıştım. Detaylı simülasyon diyebilirim. Direksiyon seti varsa çok güzel oyun.
oynarsın ben oynuyordum,mod yükleyince daha zevkli oluyor.(arabalara pek ilgin yoksa sarmaz ama meraklıysan oynamalısın)Direksiyon setim yok direksiyon seti olmadan oynayamazmıyım?
Bende de yok. Ben de klavyeyle oynamıştım. Debriyaj sinyal falan var oyunda. Klavyeden de oynanıyor ama en zevklisi direksiyon seti olur herhalde.Direksiyon setim yok direksiyon seti olmadan oynayamazmıyım?
Arabalara ilgim varoynarsın ben oynuyordum,mod yükleyince daha zevkli oluyor.(arabalara pek ilgin yoksa sarmaz ama meraklıysan oynamalısın)
Klavyeden hangi tuşlarla araba gidiyor?Bende de yok. Ben de klavyeyle oynamıştım. Debriyaj sinyal falan var oyunda. Klavyeden de oynanıyor ama en zevklisi direksiyon seti olur herhalde.
E tuşuna basılı tutarak arabayı çalıştırıyoruz. B tuşuyla emniyet kemerini takıyorsunuz. T tuşuyla debriyaja basılı tutup W tuşu ile vites arttırıyorsun,el frenini de çekmeyi unutmaArabalara ilgim var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavyeden hangi tuşlarla araba gidiyor?