City Car Driving Araç Simülasyonu Günlükleri

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, zaten beni burada tanıyanlar bilir, videolar atıyorum, foruma paylaşıyorum. Uzun zamandır mesaj almıyordum fakat bende buraya yeniden video attım.
[video=youtube;TKrdjiIxHJs]https://www.youtube.com/watch?v=TKrdjiIxHJs[/video]
Call Of Duty'den sonra farklı bir serimizde City Car Driving. Günlük yazsam da 3 günde bir veya haftada bir yayınlarımız olacaktır.
Abone olmayı unutmayın :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bi yorum yazın ha?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Steam'e gelse cok güzel olacak. Bu oyunu oynuyorsan mutlaka bir oyun direksiyonu almalisin :)

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Haklısın Steam'e gelse daha da iyi olacak. Xbox 360 Gamepad var fakat onuda algılamıyor :/. Ama bende dediğiniz gibi direksiyon seti almak istiyorum. Şu zamanlarda PNY GTX 960 buldum amazon.com'da. 170 Dolar. Onu ilk olarak alacağım. Yalnız bu oyundan sonra bugün de NFS The Run çekmeyi planlıyorum. Sizce nasıl olur?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=362645]x10minirom[/MENTION]

Oyunda tam kol desteği yok. Bu yüzden sorun yaşayanlar var maalesef..

Cekmiş oldugun videoyu şahsen beğendim, özellikle akıcı konusmanı ve eğlenceli bir biçimde anlatma tarzını. Birçok kişide olduğu gibi kısık sesle konuşmuyorsun, izlerken sıkılmadım açıkcası.

NFS The Run yerine (imkanın varsa) güncel oyunları çekmeye çalış. Bu işlerde yeteneklisin kendini daha da geliştirebileceğini düşünüyorum.

Not: Trafik kurallarına hiç uymuyorsun :)

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kurallar çiğnenmek için yapılmıştır :D Taşıyıcı filminden.
Güncel oyunlar fazla ilgi görüyor fakat mesela hangisini tercih etmeliyim? Yaşım gereği Minecraft oynamayı hiç sevmem. Çocuk oyunu benim kanaatimce açıkçası. LoL gibi oyunlarıda oynamayı hiç bilemem, çok fazla küfür var. Ama kesinlikle korku oyunları, fps, yarış oyunları ve farklı tarzda arcade oyunları severim. Sizce hangi oyunu tercih etmeliyim. İmkan PC olduğundan dolayı var :D. PlayStation&Xbox oyunlarını çekemem fakat PC'de bazı oyunlar ucuz. Görüşleriniz nedir?
Not: Bilgisayarımda ETS 2 yüklü sizce onu yapayım mı? Keyifli Olur mu?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Alinti yapmadigin icin mesajini daha yeni görüyorum. Oyun videolari her zaman ilgi cekiyor, önemli olan sizin videoyu nasil sundugunuz. ETS2 olabilir, su an indirimde olan killing floor 2 olabilir. Bana sorarsaniz baslangic icin ikiside iyi oyun :)

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Alinti yapmadigin icin mesajini daha yeni görüyorum. Oyun videolari her zaman ilgi cekiyor, önemli olan sizin videoyu nasil sundugunuz. ETS2 olabilir, su an indirimde olan killing floor 2 olabilir. Bana sorarsaniz baslangic icin ikiside iyi oyun :)
Abi merhaba,
artık farklı bi kanal açıp devam edeceğim, bu kanal teknloloji kanalı kalacak. Diğeri oyun olacak. Yeni huawei incelemesi yaptım.