bycash1
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 98
Oyunu oynamayı bırakmıştım şimdi kurdum çok kasıyor daha ana menüde normalde kasma yoktu yardımcı olurmusunuz ? Amd 9 5900x işlemci rx590 ekran kartı
Önceden sorun olmuyordu ama çözümü yokmuEğer önceden oynuyor ve şimdi kasıyorsa ya yukarıdaki gibi darboğazın etkisidir ya da uzun bir süre girmediyseniz oyun güncelleme aldıkça cihazınız zorlanıyordur.
Oynamayı bıraktıktan sonra format attınız mı? Attıysanız sürücüleri yüklediniz mi? Yüklediyseniz otomatik sürücü yükleyici yazılımlarla mı kendiniz mi yüklediniz?Oyunu oynamayı bırakmıştım şimdi kurdum çok kasıyor daha ana menüde normalde kasma yoktu yardımcı olurmusunuz ? Amd 9 5900x işlemci rx590 ekran kartı
Yükledim tabikiOynamayı bıraktıktan sonra format attınız mı? Attıysanız sürücüleri yüklediniz mi? Yüklediyseniz otomatik sürücü yükleyici yazılımlarla mı kendiniz mi yüklediniz?
12 fps diyorOynamayı bıraktıktan sonra format attınız mı? Attıysanız sürücüleri yüklediniz mi? Yüklediyseniz otomatik sürücü yükleyici yazılımlarla mı kendiniz mi yüklediniz?
O zaman denildiği gibi darboğaz sorunu olası. MSI Afterburner ya da alternatifi yazılımlarla oyun içi verilerinizi kontrol edebilme şansınız var mı?Yükledim tabiki
Mesaj otomatik birleştirildi:
12 fps diyor
orjinal ürün darboğazı naasl çözücezİşlemci, ekran kartına göre çok güçlü olduğu için yüksek derecede darboğaz yapıyor. Ayrıca oyun Crack mi?
ekran kartını yükselterek veya işlemciyi düşürerekorjinal ürün darboğazı naasl çözücez
Alakasız.darboğaz yapıyor
o işlemci ile o ekran kartı hiç iyi değil.
(işlemci fazla güçlü ama ekran kartı öle olmadığı için kasıyordur)
Şehiriniz kaç kişilik?Oyunu oynamayı bırakmıştım şimdi kurdum çok kasıyor daha ana menüde normalde kasma yoktu yardımcı olurmusunuz ? Amd 9 5900x işlemci rx590 ekran kartı
işlemci düşürmem de ekran kartı alıcam inşallah 3090 fiyat gerileyince bi çözümü yokmu darboğazınekran kartını yükselterek veya işlemciyi düşürerek
sorun orada oyun daha yeni açtım şehir filan olsa sorun yok oyun hareket etitiryorum kasmıyor ama sağa sola döneyim bişey seçeym hemen full kasıyhor epic yüklüyorum şimdi oradab deneym birdeAlakasız.
Şehiriniz kaç kişilik?
3080 suprim x vardı sattım onu daha iyi istiyroum görünüşüde güzel olsun da bilemedim işte ne alsam ekran kartı olarak daEkran kartını yükselterek. Ekran kartı olarak (Nvidia) RTX 3070 veya üstü. AMD ekran kartı alacaksanız, RX 6700 XT veya daha üstünü alın.
Niye sattınız ki şuanki ekran kartınız o eski ekran kartınıza yaklaşamaz.3080 suprim x vardı sattım onu daha iyi istiyroum görünüşüde güzel olsun da bilemedim işte ne alsam ekran kartı olarak da
hayır rx vardı zaten 3090 alacağım diye 3080 sattım zaten sorunum alana kadar oyuun oynarken önceden kasmıyordu yeni işlemci ile ekran kartı cities skylines de çok kasıyor oyun daha başındaNeden 3080'i satıp da RX590 aldın ki? Bunun mantıklı bir izahati yok sanırsam.
Bana kalırsa 3080 ile 3090 arasında aradaki fiyat farkını ödemene değecek kadar bir performans farkı yok. 3080 fazlasıyla iyi bir kart. Tam olarak ne oynamayı düşünüyorsun ki 3090'a ihtiyacın olsun?hayır rx vardı zaten 3090 alacağım diye 3080 sattım zaten sorunum alana kadar oyuun oynarken önceden kasmıyordu yeni işlemci ile ekran kartı cities skylines de çok kasıyor oyun daha başında
en iyisi olsun diye düşünüyorum da 3080 ti çıkacakmış oda olabilir bi gelsin de hele fiyatına bakalım asıl sorunum şuan oyun ekran karıtnı görmüyor herhalde acayip kasıyorBana kalırsa 3080 ile 3090 arasında aradaki fiyat farkını ödemene değecek kadar bir performans farkı yok. 3080 fazlasıyla iyi bir kart. Tam olarak ne oynamayı düşünüyorsun ki 3090'a ihtiyacın olsun?
Sürücüleri indirdiniz mi?en iyisi olsun diye düşünüyorum da 3080 ti çıkacakmış oda olabilir bi gelsin de hele fiyatına bakalım asıl sorunum şuan oyun ekran karıtnı görmüyor herhalde acayip kasıyor
evet indi bannerlord oynuyorum onda kasma filan yok zatenSürücüleri indirdiniz mi?