Haber Cinsellik bir spektrum , hiç kimse yüzde 100 heteroseksüel değil

Reaksiyon puanı
4,725

Arkadaşlar böyle bir haber okudum, sizce gerçek olabilir mi yada ezelden beri insanlık böyle miydi?

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,192
O doğru olabilir ben tam tersiyim.
Tamamen hetero, ?

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,897
Yanlış.

ozciceky

Profesör
Reaksiyon puanı
2,764
Savin-Williams’ın “Çoğunlukla Karşı Cinse İlgi Duyan: Erkeklerin Arasında Cinsel Değişkenlik” adlı yeni kitabında genç kuşakların giderek artan bir biçimde ‘esnek sınırlara’ sahip olduğunu söylerken, ‘heteroseksüel’ olduğu konusunda ısrar eden ancak diğer erkeklerle irtibat halinde olanlarla konuştuklarını söyleyen 40 erkekle yapılan mülakata yer veriliyor.

Haberin bir kısmında yukarıdaki paragraf yazıyor. Genç kuşakların gittikçe artan bir biçimde diye devam ediyor.

LGBT bireylerin de hakları olduğunu kabul etmekle birlikte, onları hor görmemek gerektiğine de inanan bir kişi olarak şunu net bir şekilde söylemem lazım:

Bu yaşam tarzını özendiren davranış ve eylemlerden kaçınmak lazım diyeceğim ama bugün netflix gibi platformlarda çok alakasız dizilere dahi bu tarz kareler sokuluyor. O sebeple ebeveynler olarak bizimlerin de bunlara karşı uyanık olmamız lazım...

Reaksiyon puanı
10,549
@Hidro Dinamik Bilim adamları senin LGBT olmanı ispatlıyor. Kaynağı oku :D ahshdhsdbjs
LGBT değilim ama onlarada saygı duyarım kim evinde ne yapıyorsa yapsın. Fazladan sadece L lere karşı daha çok sempati duyuyorum ilginç geliyorlar. ?

--------------------------------------
Bu haberde doğruluk payı olabilir. Doğada bile hayvanlar dişi erkek ayırt etmeden kaçamak yapabiliyor. Örneğin köpekler hem kendi cinsine atlamaya çalışıyor hem insanlara. ?