Çin'den Oyun Sitelerine Ban

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Çin, mafya tarzında oynanan web tabanlı online oyunları “Çin kültürünü tehdit etmesi” nedeniyle kapatma kararı aldı.

Çin Kültür Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde mafya türündeki bazı web tabanlı çevrimiçi oynanabilen oyun sitelerini kapattı. Godfather, Jianghu ve Guhuozai, Çin'de banlanan oyunlar arasında.

mafia1248853942.jpg
Bakanlık, bu tür oyunların Çin kültürünü tehdit ettiğini, gençlik üzerinde kötü etkisi olduğunu ve "insan öldürmeye ve yağmalamaya" teşvik ettiğini söyledi. Ayrıca hükümetin açıklamasına göre, eğer bu sitelere girilmesi, site yayınlanması ve link yoluyla paylaşılması halinde ağır cezalar uygulanacak.
:: Bu uygulamayı doğru buluyor musunuz?
Yazan: Emre İliksiz
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu çin salak mı ne ya ben 2 aydır gta 4 oynuyorum içimden geçiyor sanki şimdi şu çocuk beni kızdırdı tekliyle kafasını patlatıyım ya da kafasına ordu helikopteri indireyim demiyorum gta 4 te öyle oluyor ama ben öyle demiyorum ve yapmıyorum ne salak bir ülke ya para var akıl yok akıl olan yerde de para olmuyor.

choon_blaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yemişim çin kültürünü bee herifler köpekleri kesip yiyor sonra da mafya oyunlarını yasaklıyor !!