Çin işi navigasyon tavsiye ?

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
merhaba arkadaşlar,

Navigasyon alma niyetindeyim, aradğım özellikler;

* av-in girişi (park kamerası bağlayacağım)
* Bluetooth
* FM transmitter
* 5" ekran HD olabilir
* Windows CE 6.0
* yeni nesil 533 veya 600 mhz işlemci
*128 ram
* igo 8 veya primo
* Türkçe menü + Türkiye haritası

çin den alayım diyorum bu özellikteki ürünler uygun fiyatlara var, bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz cihaz var mı, örnek olarak aşağıdaki linkteki cihaza niyetlendim inceleyip ürün önerebilirseniz sevinirim ayrıca çin den bu tarz cihaz alan kullanan varsa deneyimlerini yazabilir. teşekkürler.

http://www.aliexpress.com/product-f...00Mhz-CPU-DDR-128MB-Built-in-wholesalers.html

--- Mesaj Güncellendi ---

ya da bu olabilir fikri olan yok mu yahu :)

http://www.aliexpress.com/product-g...-Atlas-4-IV-CPU-WinCE-6-0-OS-wholesalers.html

--- Mesaj Güncellendi ---

herhalde kimse çin malı tavsiye etmiyor, o kadarki cevap bile yazan yok :) kimse tavsiye etmediğinden cevap yazma tenezzülü bile göstermemiş galiba :) :) :)

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
7 inç çok büyük arabada çirkin duruyor. Ayrıca çin işiyle filan uğraşma derim.

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
burda satılanların hepsi zaten çin malı da işte üstlerine marka basmışlar piranha dır navking dir vs. o siteden çok daha ucuza ve çok daha iyi özellikteki cihazı alabilirim, ama işte gönderilme olayları sıkıntı biraz ama birçok alışveriş yapanda var o sitelerden geç te olsa gelmiş çoğunun siparişleri.. şansımı deneyeceğim herhalde bakalım.. aliexpress ten bişeyler alan varmıdır acaba ?

Nativist

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Gümrük olayları için belirli bir limit var. 75 Euro diye biliyorum ben. Onları da bir araştır istersen. :)

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
zaten birçok cihaz çin üretimi...saydığınız özellikleri olan cihazlar ülkemizde çokça...benim fikrim yurt dışından getirmemek haritalarda sıkıntı yaşarsınız.güncelleme sıkıntı olur.garanti durumu zannedersem olmaz.
sonuç:türkiyede kullanılacaksa türkiyede satılan bir markaya yönelinmeli..

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
zaten birçok cihaz çin üretimi...saydığınız özellikleri olan cihazlar ülkemizde çokça...benim fikrim yurt dışından getirmemek haritalarda sıkıntı yaşarsınız.güncelleme sıkıntı olur.garanti durumu zannedersem olmaz.
sonuç:türkiyede kullanılacaksa türkiyede satılan bir markaya yönelinmeli..

7" lik yukarıdaki linkteki alet burda fiyat olarak nerdeyse 3-4 kat daha pahali ben 95 dolara alacağım..

harita konusunda sıkıntı pek yaşayacağımı da zannetmiyorum, forumlarda güncel haritaları bulmak herzaman mümkün oluyor.. bu konuda pek sıkıntı olmaz yani, garanti konusuna gelirsek 1 sene garantisi var yazıyor ama kim gönderecek onu geri çin e :) o konuda haklısınız fakat göze alınabilir diye düşünüyorum.

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Gümrük'te vergi alınmama sınırı 200 euro veya 400 dolar olarak belirlendi arkadaşlar bilginize. :)

ahmet1985

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7 inc buyuk gelır en idealı 5 inç 7 inc gece kullanırken gözunuzu alabilir

metinaydin72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendin bilirsin kardeşim çin malı olupta iyi olanlarıda var