• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Çin devlet sunucularında porno bulundu!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erthon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erthon

Profesör
Katılım
17 Ocak 2008
Mesajlar
2,136
Tepki puanı
13
Puanları
218
cDc hacker grubunun yaptığı denemelerde Çin devlet sunucularında utanç verici resimler çıktı

Cult of the Dead (cDc) ismindeki hacker grubunun verdiği bilgilere göre Çin hükümetinin sunucularında TB'larca pornografik resim bulundu.

Kaynaklara göre hackerler web sitelerindeki güvenlik açıklarını ortaya çıkaran Goolag Scanner'ı kullandılar. cDc'ye göre bulunan resimlerde usulsüz şekillerde poz vermiş çıplak/yarı çıplak kadınlar mevcut.

Goolag Scanner bir site veya tüm domain içerisindeki şifreler gibi gizli bilgilere ulaşmak için Google arama motorunu kullanıyor. Bu iş için tarayıcı 1400'ün üzerinde arama sorgusu sunuyor ve hepsini teker teker uygulayabiliyor. cDc'ye göre Goolag Scanner 100.000 defadan fazla indirildi.

Kaynak
 
google ile nasıl hack yapılırın mütevazi versiyonunu yapmışlar. google ile nasıl açık bulunur ve önlenir misali. akıllıca diyelim. biz daha iyisini yapardık :)

 
Üst