Cimbomun yeni Emresi!

berkay15

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İlk maçında Cim-Bom’un iki golüne imzasını atan Emre Çolak, Emre Belözoğlu’nu akıllara getirdi.

[SIZE=-1]Rijkaard’ın sezon başında kadroya almadığı genç yetenek şansını iyi değerlendirdi

Galatasaray’da yeni bir yıldız daha doğuyor. Cim-Bom’un genç yeteneği Emre Çolak, Denizli Belediye maçında oyuna sonradan girerken attığı iki golle karşılaşmaya damgasını vurdu.

61. dakikada kazanılan penaltıda, Arda topu genç futbolcuya verip, büyük bir jest yaparken, 4 dakika sonra kazanılan serbest vuruşu da 18 yaşındaki Emre’ye bıraktı. Sol ayağıyla yaptığı şık vuruşla ikinci golünü atan Emre büyük bir sevinç yaşadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar da, Fenerbahçe’de top koşturan Galatasaray’ın eski yıldızı Emre Belözoğlu’nu akıllara getiren genç futbolcuya tezahüratlarla destek verdi.

İlk resmi maçında duble yapan Emre, sezon başı kampında başarılı bir görüntü çizmiş ancak Rijkaard bu futbolcuyu kadro dışında tutarak lig ve Avrupa maçlarında düşünmemişti. Rijkaard ve Neeskens maç sonrası Emre’yi sarılarak tebrik etti.

Neeskens, genç futbolcunun performansından memnun olduklarını belirterek, “Kalitesini daha önce de bize göstermişti” dedi. Bu arada Rijkaard, Emre’nin maç sonrası basına konuşmasına izin vermedi.[/SIZE]

KAYNAK :
http://www.spormix.com/haberDetayMiddle.asp?ID=12993

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Ya bu basın abartmayı ne kadar çok seviyor. Daha durun ya ilk maçı abartmamak lazım. Daha çok fırın ekmek yemesi lazım. Ama çok iyi oynadı dün

chaylak1

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Emre gibi olmaz inşallah.Daha akıllı,sağa sola saldırmayan ve sadece yetenekleriyle ön planda olmasını ümit ediyorum

alp1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tarz olarak ardaya benzettim yanlışmıyım

berkay15

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tarz olarak ardaya benzettim yanlışmıyım

bence daha teknik daha kaliteli bi kere şutları harika.. arda şut çekebilse saten messi olur :) bu şutda çekebiliyo .. inşallah çok büyük topcu olucak..

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
arda dan daha teknik gibi
ama fizik aynı , emreninde bacaklar kısa :)

inşallah çalışır ve büyük futbolcu olur :)

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bencede baya bir abarttılar.Daha durun ilk maçı.Hem Denizli Bld.nin oynadığı futbol ortada.GS istese bu maçı daha farklı bitirebilirdi.Emre bu maçta gol atmayacakta başka hangi maçta atacak.Hem çok gördük öyle emreler..Örnek ; Aydın,özgürcan,alparslan hani bunlarda yetenekti.Noldu.Abartmaya gerek yok.Emre'den ben açıkçası hiç bir gelecek vaad ettiğine inanmıyorum..

alp1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdiden başlamısız biraz güvenin kimse ardayada güvenmiyoduu

gsnin gençleri yetenekliii

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
emre kamp baslangıcındada guzel oynuyodu simdide cıktı guzel oynadı bence cekememezlik yapmayın sonucta herkezin evladı iyi olursa milli takıma yararlı olacak bence özerdende ii olu buray yazıyorum özeride ardayla kıyaslamayı brakın ardanın tırnagı olamaz özer

alp1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emre kamp baslangıcındada guzel oynuyodu simdide cıktı guzel oynadı bence cekememezlik yapmayın sonucta herkezin evladı iyi olursa milli takıma yararlı olacak bence özerdende ii olu buray yazıyorum özeride ardayla kıyaslamayı brakın ardanın tırnagı olamaz özer

:clap: :thumbup:

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Yok yok bizde bu kafa oldukca zor.Bi yandan Yabancı ya daha çok değer veriliyo diye dert yanarız diğer taraftan da Yerli oyuncuya laf sallarız daha en başından.Laf sallayacağınıza destek olun biraz.Destek olmuyosanızda köstek olmayın.
Bu arada hemen birileriyle kıyaslama yapmaya başlamışlar birine benzemesi mi lazım adamın.Kendi gibi çıkıp oynuyor işte.İyi işler yapacağından da şüphem yok.

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Dün güzel maç çıkardı.Bi kaç pozisyonda çok egoist davrandı.Pas vermesi gerekirken kaleye vurmayı tercih etti. Herşey kendi elinde... Ben oldum der çalışmayı bırakırsa küçük takımlarım koşmayan 10 numarası olur.
Fiziği çok zayıf bi de. Bu fizikle süper ligde top oynayamaz.Dokunsan düşecek gibi top oynuyor...

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
rijkaard basınla görüşmesini önleyerek çok iyi yapmış :D