Cim Bom'da yeni rota Chedjou!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
lille600_0TWC7.jpg

Wesley Sneijder transferinde mutlu sona ulaşan ve özellikle hücum gücüne önemli takviye yapan Galatasaray'da gözler şimdi de savunma hattına çevrildi.

Cris'in takımdan gönderilmesi ve Tomas Ujfalusi'nin sakatlık durumunu göz önüne alan sarı-kırmızılılar, yaptığı çalışmalar sonunda Fransa'nin Lille takımında forma giyen "Aurelien Chedjou" ile temasa geçti.

Sneijder transferinde olduğu gibi, Chedjou için yine Bülent Tulun'u görevlendiren Galatasaray, 27 yaşındaki Kamerunlu stoperi kadrosuna katmak istiyor. Futbolcunun toplam maliyetinin yaklaşık 10 milyon euro civarinda olduğu konuşuluyor.

Galatasaray, transferin gerçekleşmesi halinde Kamerunlu Chedjou'yu Devler Ligi maçlarında oynatamayacak.

NTV Spor

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şampiyonlar Ligi'nde oynaması konusunda onay çıktı. :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kadir görsel dikkatini çekmedi mi? :D

faruk_ozk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
biz bu oyuncuyu alsak bile hangisi oynayacak ki muslera, dany, eboue, sneijder, riera, melo, amrabat, elmander bence yerli transfer yapmalıyız...

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dany nin yerine oynayacak,açıkçası Dany güven vermiyor.Hızıyla götürüyo işi ama pozisyon almayı bilmiyor

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bir umut oynar diye ümit etmiştik ama vize çıkmadı. :D

Amkspor ‏@Amkspor
SON DAKİKA...G.Saray'ın ikinci stoper adayı PSG'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Alex.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O kesin artık. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Irmak Kazuk: 3 aday var. Alex, Kolo Toure, Chedjou.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adam Sneijder'i öpmek için imana geldi resmen. :D

Tövbe estağfurullah. :D

Cris'ten önce bizim ilacımız Kolo Toure demiştim ama alınamamıştı. Şimdi ilk tercihim O olur. Yoksa Chedjou tam aradığımız isimlerden biri.

Tek handikap CL olayı ama sorun değil. :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bu oyuncu izledim güzel oyuncu güven veriyor stoperde aslında gelecek sezon icinde alına bilir

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hocası şu an oyuncuyu satmayacağız demiş. Sezon sonu için de bir şey diyemem demiş. NTV Spor'da da bu transfer zor görünüyor. Alex ya da Toure ihtimali daha fazla dediler. Keşke yerli transfer yapılsa. Taş gibi bir adam var deyip duruyorum. :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
12 milyona serbest kalma maddesi varmış,diğer türlü kulübü satmaz zaten adam kaptan orda

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Irmak Kazuk: Menajerler Galatasaray'a son olarak Genoa'da forma giyen Andreas Granvist'i onerdi.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben bu zamana kadar şunu gözlemledim. Galatasaray borsaya bildirmeden yapılan hiçbir habere inanmıyorum. Galatasaray ne zaman ki borsaya bildirir o zaman takip ederim. Çünkü Türk medyası ne yazık ki, bu konularda çok fazla bilgi kargaşasına sebep oluyor.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Artık medyaya düşmeden transfer yapmasını öğrenelim arkadaş bu nedir. Adamların beyninden geçtiği andan 2 dk sonra medyaya düşüyor "Galatasaray bunu almayı aklından geçirdi" diye.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Artık medyaya düşmeden transfer yapmasını öğrenelim arkadaş bu nedir. Adamların beyninden geçtiği andan 2 dk sonra medyaya düşüyor "Galatasaray bunu almayı aklından geçirdi" diye.
Hocam medyaya düşmek değilde medya bir gündem oluşturuyor diye düşünüyorum. Yoksa kulübün yöneticilerinin Sneijder hariç hiçbir yerde isim verdiğine denk gelmedim.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Irmak Kazuk ‏@irmakkkazuk
GS'nin Granqvist icin Genoa'nin kapisini caldigi konusuluyor. Italyanlar 6m€ isterken GS 4'e cekme pazarliginda. Ancak Anzhi de devrede.