Çılgın Dersane Kampta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cathlack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
b27.jpg

“Çılgın Dersane”de birbirinden ilginç olaylar yaşayan gençler bu kez “Çılgın Dersane Kampta” için bir araya geldiler. “Çılgın Dersane” filminin devamı niteliğinde olan “Çılgın Dersane Kampta”da üniversiteye giriş sınavlarına çok az bir süre kalmış ve öğrenciler sınav stresinden uzaklaşmak amacıyla doğa cenneti bir yerde sınav öncesi 15 günlük bir kamp sürecine girmiştir.

İstanbul Özlem Dersanesi’nin sahibi Hadi’nin yönetiminde başlayan kampa, öğrenciler ve öğretmenler büyük bir heyecanla katılırlar. Çocukluk arkadaşı olan ancak o yıllarda birbirilerine olan duygularını bir türlü ifade edemeyen Berksan ve Bahar ne tesadüftür ki bu kampta bir araya gelirler. İkisinin de yaşamında çok büyük değişiklikler olmuştur. Berksan artık herkes tarafından tanınan ünlü bir pop stardır. Ancak iki genç arasında yıllarca bastırılan duygular bu kampta ortaya çıkar. Fakat bu durumdan hiç de mutlu olmayacak bir üçüncü kişi vardır.

Öğretmenler arasında da aşk kıvılcımları ortaya çıkmaya başlar. Seksi Coğrafyacı ile yollarını ayıran Mustafa ile Yüksel arasındaki yakınlaşma gün geçtikçe artmaktadır. Bu arada Hadi’yi çökertmek için sayısız yola başvuran Şahin, çalışmalarını sürdürmekte ve yeni yeni planlar yapmaktadır.

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 10 Ocak 2008
Yönetmen : Faruk Aksoy
Senaryo : İrfan Saruhan , Şafak Güçlü , Faruk Aksoy
Yapım : 2007, Türkiye

Oyuncular

Alp Kırşan (Sakar Bekir) , Okan Karacan (Dr. Bilgin) , Paşhan Yılmazel (Mojo) , Ozan Aydemir (Fırıldak Hasan) , Berksan Özer (Berksan) , Simge Tertemiz (Bayan Bacak) , Duygu Çetinkaya (Kurdela) , Görkem Gürsoy (Ayı Sedat) , Oğuzhan Yıldız (İddia Selim) , Cüneyt Arkın , Sibel Tüzün , Mustafa Topaloğlu , Berke Hürcan

Kaynak
www.cilgindersanekampta.com

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İlkini izlemiştim..bunu da izlerim mutlaka
Kıpır kıpır bi film :)
Müziği çok hoşuma gidiyor ayrıca ;)

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İlkini izlemek gibi bir hata yaptım bu sefer aynı hatayı tekrarlamayacağım.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Yarı erotizm kokan film olarak gösteriliyordu bazı sinema eleştirmenlerince.

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Gideceğiz biz 10 ocakta arkadaşlar Carfurcuk Afmcık e sızıde beklerız :D

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kadın vücüdunu teşhir ederek sadece para kazanmak amaçlı çekilmiş iğrenç bir film...

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ilkini izledim sevmedim karamurat bide filmin sonunda salak salak hareketler çekiyodu dövüs sanatlarından haberi yok.. pff.. gereksiz vizyonu dolduran bi film.

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bugün sinemada fragmanını izledim çok abartılı geldi. Fragmanın her sahnesinde yaıdan fazla çıplak kadınlar vardı. Çekici bir konusu olmadığı için kadınlarla ilgi çekmeye çalışıyorla, bu bana göre tamamen saçmalık.