Çıkmışları Ezberlemek

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Biraz garip bir konu oldu ama sıkıntıdayım gerçekten finaller başlıycak haftaya bir sürü not var hele bir dersin şu an notlarını okuyorum anlamıyorum hep çıkmış soruyolar ama maalesef klasik... Çıkmışlarda cevapları yazanlarda varda 100 den fazla soru var ve vizelerde 5 soru sordular finalde muhtemelen 10 soracaklar. Normalde ezberim iyiydi ama dersini dinleyip anlamadığım konuların sorularını ezberliyemiyorum notları okurkende içime sıkıntı basıyor siz nasıl çalışırdınız bu çıkmışları ezberlemek için napmalıyım yani yazsam içinden çıkamıycam bir sistem kurup haftaya kadar ezberlemem lazım ki bu sadece 1 ders.... Notları okuyayım mı yoksa direk 100 den fazla çıkmışa mı yoğunlaşayım

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Bizim finaller bitiyor 2 güne. Sana tavsiyem Youtube videoları üzerinden mantığını kavrayıp daha sonra çıkmış sorulara çalışman olur. Yazarak çalışırsan daha çok akılda kalır.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Bizim finaller bitiyor 2 güne. Sana tavsiyem Youtube videoları üzerinden mantığını kavrayıp daha sonra çıkmış sorulara çalışman olur. Yazarak çalışırsan daha çok akılda kalır.

Bizim bayramdan sonra bile sınavımız var:( Keşke öyle youtubedan dinleyebileceğim dersler olsaydı ama sağlık alanında okuduğum için sadece notlar var elimde. Sanırım soruları bölüp ezberliycem birazcık görsel hafızam var sayfadaki yerini hatırlayıp aklıma getirmeye çalışıyorum inşallah işe yarar vizelerde sınıfın altında çanın altındayım büte kalmadan kurtabilrsem çok güzel olcak:)