byperson46
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
İlk önce Herkese Merhaba;
Vodafone'dan Faturalı Hattım üzerine cihaz almayı düşünüyorum.
Aklımda Cihaz Listesi oluştu ama bir'de konu açmayı düşündüm.
Bir Telefondan beklentim nedir
PİL : Oyun oynayacak zamanım çok olmaz Blog , Makale , Şiir vs yazıyorum Araştırmalar için genellikle kullanacağım Telefonu gece şarja takıp sabah uyanıp yine geceye kadar %30 larda kalması makbuldür.
KAMERA: Önemli benim için aslında 1000 TL lik cihaz alıp Yanında Fotoğraf Makinası almayı düşünmüyor değilim Bir telefondan ne kadar Kamera beklentisi ola bilir ki değil mi ?
Her neyse tartışmaya açık
Asıl konu ise Manzara Fotoğrafları çeken biriyim Farklı Şehirlerin Semtlerin İnsanların Doğanın Fotoğraflarını çekip ona göre sözler uyarlayıp paylaşıyorum hayatımın HOBİSİ
Gerçekçi Renkler benim için çok önemli Fotoğrafın netliği vs vs
Öneri Ağırlığı Bu Yönde olursa sevinirim.
PERFORMANS: Belirtiğim gibi Oyun oynarsam'da fm 18 , Strateji oyunları oynarım Performans'dan beklediğim takılma, donma , program durduruldu hatası vb gibi hataları yaşayamam telefonda önemli bir iş yaparken tak diye durduruldu hatası alırsak yandık
UZUN ÖMÜR: Bu Sezon'da alacağım telefon 3-4 sene rahatlıkla götüre bilmeli
AKLIMDA'Kİ CİHAZLAR:
HTC U11
SONY XPERİA XZ1
(XZ SERİSİNİ 7 AY KULLANMA FIRSATIM OLDU HİÇ BEĞENEMEDİM)
Genel anlam'da istediğim bir cihazı beklentilerimi açıklamış bulunmaktayım Önerilerinizi beklemekteyim...
İyi Günler
Vodafone'dan Faturalı Hattım üzerine cihaz almayı düşünüyorum.
Aklımda Cihaz Listesi oluştu ama bir'de konu açmayı düşündüm.
Bir Telefondan beklentim nedir
PİL : Oyun oynayacak zamanım çok olmaz Blog , Makale , Şiir vs yazıyorum Araştırmalar için genellikle kullanacağım Telefonu gece şarja takıp sabah uyanıp yine geceye kadar %30 larda kalması makbuldür.
KAMERA: Önemli benim için aslında 1000 TL lik cihaz alıp Yanında Fotoğraf Makinası almayı düşünmüyor değilim Bir telefondan ne kadar Kamera beklentisi ola bilir ki değil mi ?
Her neyse tartışmaya açık
Asıl konu ise Manzara Fotoğrafları çeken biriyim Farklı Şehirlerin Semtlerin İnsanların Doğanın Fotoğraflarını çekip ona göre sözler uyarlayıp paylaşıyorum hayatımın HOBİSİ
Gerçekçi Renkler benim için çok önemli Fotoğrafın netliği vs vs
Öneri Ağırlığı Bu Yönde olursa sevinirim.
PERFORMANS: Belirtiğim gibi Oyun oynarsam'da fm 18 , Strateji oyunları oynarım Performans'dan beklediğim takılma, donma , program durduruldu hatası vb gibi hataları yaşayamam telefonda önemli bir iş yaparken tak diye durduruldu hatası alırsak yandık
UZUN ÖMÜR: Bu Sezon'da alacağım telefon 3-4 sene rahatlıkla götüre bilmeli
AKLIMDA'Kİ CİHAZLAR:
HTC U11
SONY XPERİA XZ1
(XZ SERİSİNİ 7 AY KULLANMA FIRSATIM OLDU HİÇ BEĞENEMEDİM)
Genel anlam'da istediğim bir cihazı beklentilerimi açıklamış bulunmaktayım Önerilerinizi beklemekteyim...
İyi Günler