Soru Cihaz hasar görmüşmüdür nasıl anlarım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ykaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ykaan

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar iphone 12 pro max e az önce biraz yanlışlıkla yoğurt döküldü ahize kısmına telefonu hemen ters çevirdim güzelce temizledim ahize kısmını ise nemli bir pamukla bastırmadan süpürme gibi temizledim görünürde bir problem gözükmüyor ses kamera vs sizce sıvı geçmişmidir su gibi hızlı ilerlemiyor yoğurt fakat sonuçta sıvı sizce bşe yapmama gerek var mı ?

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Yoğurt geçirmez ibaresi yok ama bir şey olmamıştır, sıvıya karşı dayanıklı üretiliyor cihazlar hemen temizlediyseniz sorun olmaz. Ahize kısmına iyi bakın yoğurt kalıntısı kalmasın yeterli.

ykaan

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Yoğurt geçirmez ibaresi yok ama bir şey olmamıştır, sıvıya karşı dayanıklı üretiliyor cihazlar hemen temizlediyseniz sorun olmaz. Ahize kısmına iyi bakın yoğurt kalıntısı kalmasın yeterli.
İyice kontrol ettim görünrde hç bşe yok zaten anında ters çevirdim sonra bastırmadan sildim daha sonra nemli tüysüz pamukla aldım en son mini fırça ile üzerinden geçip çift taraflı mini bant yapıştırıp çektim kalıntıları tutsun çeksin die şuan tertemiz duruyor sesde vs sorun da yok ama içe ikerleme olduysa bilmiyorum gerçi baya katıydı süzme gibiydi yoğurt çok öyle sıvı değildi

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Su kadar sıvı değil yoğurt. Zaten sende katı demişsin hemen müdahele ettiysen içeri girmemiştir merak etme. Girebileceği yerler ahize ve hoparlör,mikrofon yerleri kasadan içeriye girme imkanı yok. O yerleri de güzelce temizlediysen hiç korkma. 12 Pro serisi zaten suya karşı ciddi sertifikalarla korunuyor yoğurttan bir şey olmaz diye tahmin ediyorum :D

ykaan

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Su kadar sıvı değil yoğurt. Zaten sende katı demişsin hemen müdahele ettiysen içeri girmemiştir merak etme. Girebileceği yerler ahize ve hoparlör,mikrofon yerleri kasadan içeriye girme imkanı yok. O yerleri de güzelce temizlediysen hiç korkma. 12 Pro serisi zaten suya karşı ciddi sertifikalarla korunuyor yoğurttan bir şey olmaz diye tahmin ediyorum :D
İnşallah baya elimden geldiğimce temizledim daha öncede X kullanırken aromasız soda dökülmüştü onada bşe olmamıştı belkide sade olduğu için ama bunda korktum bide yeni sayılır cihazım takıntılıyımda ?

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
İnşallah baya elimden geldiğimce temizledim daha öncede X kullanırken aromasız soda dökülmüştü onada bşe olmamıştı belkide sade olduğu için ama bunda korktum bide yeni sayılır cihazım takıntılıyımda ?
Yok merak etmeyin ama daha dikkatli olun derim teknoloji şans işidir bir de bozulacağı tutar masraf açmasın :D