Çığ Felaketi Yaşanırken Miting Yapan Erdoğan

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
cc0e85cbff88822f7ac0072479121fc0.png

Solda can pazarı sağda ise oy pazarı.
İnsanlar canıyla cebelleşirken çıkıp AKP propagandası yapmak ne kadar etik?
İmamoğlu kayak yaptı diye demediğini bırakmayan bazıları bu olaya ne diyecek acaba

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Milletçe tepkiliyiz evde zor duruyoruz şuan. Yüzde 50'lik kısımı evde zor tutuyoruz açıkçası. Burdan il ve ilçe meydanlarına yürüyüşe geçecez ama bir işaret bekliyoruz . Sardaukar kardeşimizin yorumunuda çok merak ediyorum senden farklı mı acaba ?

Nerden ne getirecen gene ne zırvalayacan diye takip ediyorum her gün seni hee :) 3 gün 3 gece tatil yapmak ile bu attığın fotonun ne alaksı var nasıl bir bağ kurdun açıklarmısn ? Ekrem İmamoğlu ile karşılaştırman için 38-40 insan çığda ölmüş Erdoğan ertesi gün 3 günlük kayak tatiline gitmiş ve ailesi ile fotolar paylaşmış demen lazım.
Erdoğan Kırıkkalede açılış törenine gitmiş açılış yaparken canlı yayında bu tarafta çığ felaketi oluyor son dakika diye veriyorlar. Burdan ne çıkardın ne yapması gerekirdi haber kanalının veya Erdoğan'ın. AÇılışı iptal edip ordaki kalabalığı dağılın açılış flan yok mu demesi gerekirdi yada Habertürk'ün tüm gün sadece çığ bölgesini göstermesini mi istersin ?

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Sizinkiler bölgenin nerede olduğunu haritada ararken bizimkiler işini yapmış dönüyor. Yeni işlere bakıyor. Ya bir değil iki değil her felakette tatile çıkıyor adam, halen örtmeye çalışıyorlar.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Böyle kızıyorlar ve kıpkırmızı oluyorlar ya çok iyi işte :)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Böyle kızıyorlar ve kıpkırmızı oluyorlar ya çok iyi işte :)
Hayal dünyanda yaşamaya devam et. Kıpkırmızı olmak derken ne demek istedin ne saçmaladın anlamadım ama. Senin gibi yalan ve sahte haber yaymaya çalışıp gerçeğini görünce mosmor olmaktan iyidir öyle olsam bile.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
haha hala bazıları sahte diyor çok hoşuma gidiyor bu sözcükleri , isim vermiyorum ama konularım da var aynı kişi hep sahte der :D

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Adamlar habercilik yapıyor. Nereden hit gelir ? Sadece tek bir konu üzerine haber yapmak hit'i az ve stabil tutmak demek. İnsan sıkılır bırakır gider.
Sebep ile kullanıcıyı ne kadar ekran başında tutarsa reklam gelirleri o derece artar. Bu yüzden programların altında kayan haber bandı olur, döviz kurları, meteoroloji yer alır. Bu hem para kazanma dürtülerini hemde haberciliklerini ( birden fazla şey takip edip yayınlıyorlar bu bir koordinasyon ekip işi) gösterir.

Portakalın yaptığı da bu. Adamların istediği sol kesimin istediği haberi göstermek, içindeki sağ nefretini kullanarak kendini izlettirmek. Deşmek, oymak, kötülemekten başka bir şey yok. Bak bakalım Türk kanallarına hangisi öyle bir şeye cesaret eder? Tabii ki yabancı kanallar :) Akşamına vatan millet sakarya duyguları ile ASKER dizileri verir, haber yayınına devlete sallayacak 2 3 muhabir. Gelsin paralar.

Güzel yanı insana düşmanlık beslerken yanlışlıkla DEVLETE düşmanlık besleyenler ayrılıyor. Ben üzülmüyorum bu tarz içeriklere. Keşke siz gibi arkadaşlarımız olsa açık oynasa böyle. Kimin ne olduğunu görüyoruz. Denize düşen HDP'ye sarılır misali.

Tayyip bey de babamın oğlu değil. Bir kere bile görmedim sivil hayatta, yada mitingine gitmedim. Hiçbir yalakalığı sevmem. Siz ne kadar AKP'li diyecek olsanız da. Fakat her şey ortada. Biri tatilinde gezisinde, biri işinin başında..
[Muharrem INCE bey her geldiğinde her gördüğümde gittim ]

Kızarılacak birşey görmüyorum eleştirdiğiniz kişilerde. Yanlış veya ayıp birşey demiyor arkadaş sonuçta. Kötü bir durum var; biz çıkar beklenti içinde olmadan gerektiğinde övüp gerektiğinde eleştiriyorken, siz hdp ortaklığını görmezden gelerek, tatilleriyle gündeme gelen, acı günde iş değil eğlence koşan birinin peşinden karşılığını alarak veya almadan gidip birde onu savunuyorsunuz ya hani, yüzünüzün kızarmasını kenarıya bırakıyorum utanmadan gelip birde bunları yazıyorsunuz ya işte daha büyük hainlik, çirkinlik olamaz. İyi partiden umudum olur, belki koca kurt çekilince mhpden umudum olur ve belki bir ADAM bu adama rakip olur oy atarım ama siz ve düşüncelerinizdeki etnik kesimin hali çok vahim. Allah affetsin bu dediğim günah olacak belki ama Atatürk yaşıyor olsaydı mesela dondurulsaydı falan hani, oy verseydik diyorum bazen tekrar başa geçseydi ama siz gibileri görünceki halini düşünüp diyorum ki böyle birşey olmamalı.

Hem dahili hem harici böyle birşey olsa gerek, Rahmetli Atatürk'ün dediği gibi.

Son düzenleme:

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Adamlar habercilik yapıyor. Nereden hit gelir ? Sadece tek bir konu üzerine haber yapmak hit'i az ve stabil tutmak demek. İnsan sıkılır bırakır gider.
Sebep ile kullanıcıyı ne kadar ekran başında tutarsa reklam gelirleri o derece artar. Bu yüzden programların altında kayan haber bandı olur, döviz kurları, meteoroloji yer alır. Bu hem para kazanma dürtülerini hemde haberciliklerini ( birden fazla şey takip edip yayınlıyorlar bu bir koordinasyon ekip işi).

Portakalın yaptığı da bu. Adamların istediği sol kesimin istediği haberi göstermek, içindeki sağ nefretini kullanarak kendini izlettirmek. Deşmek, oymak, kötülemekten başka bir şey yok. Bak bakalım Türk kanallarına hangisi öyle bir şeye cesaret eder? Tabii ki yabancı kanallar :) Akşamına vatan millet sakarya duyguları ile ASKER dizileri verir, haber yayınına devlete sallayacak 2 3 muhabir. Gelsin paralar.

Güzel yanı insana düşmanlık beslerken yanlışlıkla DEVLETE düşmanlık besleyenler ayrılıyor. Ben üzülmüyorum bu tarz içeriklere. Keşke siz gibi arkadaşlarımız olsa açık oynasa böyle. Kimin ne olduğunu görüyoruz. Denize düşen HDP'ye sarılır misali.

Tayyip bey de babamın oğlu değil. Bir kere bile görmedim sivil hayatta, yada mitingine gitmedim. Hiçbir yalakalığı sevmem. Siz ne kadar AKP'li diyecek olsanız da. Fakat her şey ortada. Biri tatilinde gezisinde, biri işinin başında..

Aralarında şöyle bir fark var.

İmamoğlu deprem bölgesine ' gittikten sonra ' kayağa gidiyor .

Tayyip çığ bölgesine vs. uğramayıp gidip miting yapıyor oy kazanma derdin de ve çay dağıtma derdin de halka :)

Halk 1 çay ile herşeyi unutuyor , anlayana :)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Halk 1 çay ile herşeyi unutuyor , anlayana
Merak etme sen bu halk Ekrem İmamoğlunun tatilini unutmaz sürekli önüne getirir.

Tayyip çığ bölgesine vs. uğramayıp gidip miting yapıyor oy kazanma derdin de ve çay dağıtma derdin de halka
O kadar saçmalıyorsun ki. Eğer Erdoğan Ankarada olup çığdan sonra Kırıkkaleye geçse anlayacam dediğini. Ama adamın orada açılış programı var bunlar 1-2 ay önceden belirlenir hazırlanır ve Erdoğan Kırıkkalede iken çığ oluyor. Oradan apartopar Van'a gitse ne yapacak Cumhurbaşkanı ? ( Bu seferde senin gibiler Erdoğan oy için Van'a gitti diyecek )

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
İnsan canının değeri yok ki ülkede. Tren faciasında ortaya çıkan rezilliklere rağmen 1 tane kişiye ceza verildi mi? Ben ne duydum nede okudum. İnsana saygısı olmayan bir anlayış. İnsana dair herşeyi siyaset malzemesi yaptılar, çıkarları varsa önemlidir ve çıkarları kadar önemlidir. Bundan öteye bir köy varsa da biz bilmiyoruz.

Merdiven tırabzanına kol dayar gibi şehit tabutuna kolunu dayayıp cenazede siyaset yapan kişiden bu tarz şeyler görmek beni artık şaşırtmıyor.

09e1ddf945f501e55677209b3f5176ea.jpeg

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Aralarında şöyle bir fark var.
Tayyip çığ bölgesine vs. uğramayıp gidip miting yapıyor oy kazanma derdin de ve çay dağıtma derdin de halka :)
Halk 1 çay ile herşeyi unutuyor , anlayana :)
Önce timsah göz yaşı sonra tatil mi :) Adam tüm ekibini yollamış, giderse kendi kazanır, gitmezse kendi kaybeder banane ?
Haklısın Tayyip bey 1 çay ile oy kapıyor, Ekrem bey daha vaatlerinden olan sütü dağıtamıyor. Şuan yapacağı zamlar ile meşgul.

hep sahte haber izlemeye alıştıkları için gerçekle doğruyu ayırt edemiyorlar
Sardaaaukarrr hoşgeldinn yine boş gelmişsin :)) İnternet olmadığında tv'ye bakarım şahsen. Ve şahsen tek açtığım kanal NTV, reklam varsa CNN'dir.
Naptın bol bol F.PORTAKAL kür'ü uyguladın da mı geldin ? :)) İyi gelmiştir ama dikkat et yine 1 ay 2 ay tatile gönderilme sende :)) SN Ekrem bey gibi :))

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
İnsan canının değeri yok ki ülkede. Tren faciasında ortaya çıkan rezilliklere rağmen 1 tane kişiye ceza verildi mi? Ben ne duydum nede okudum. İnsana saygısı olmayan bir anlayış. İnsana dair herşeyi siyaset malzemesi yaptılar, çıkarları varsa önemlidir ve çıkarları kadar önemlidir. Bundan öteye bir köy varsa da biz bilmiyoruz.
Gene konudan konuya atlıyon ordan önünü kesiyom hemen başka yere kıvırıyon. Tren kazası ne alaka şimdi Erdoğan ile veya bu konu ile. Bir suç varsa TCDD'yi veya oranın çalışanlarını bağlar mahkemenin vereceği karar. Şehit cenazesi konusunda Erdoğan orda elini koyar hiç kimse bir şey demez Kemal Kılıçtaroğlu cenazeye gider linç edilmeye çalışılır. CHP'li vekiller çelenk gönderir parçalarlar yuhalarlar sen önce bunların neden olduğunu bir düşün sonra konuş.
(HDP ile kol kola gezmelerinden Selahattin Demirtaş'a özgürlük demelerinden Kayyum atanan belediyeleri ziyaretten. HDP tiyatrolarına gitmeden. Şehitler hakkında saçma sapan konuşmalarından olabilir mi acaba ? )

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Önce timsah göz yaşı sonra tatil mi :) Adam tüm ekibini yollamış, giderse kendi kazanır, gitmezse kendi kaybeder banane ?
Haklısın Tayyip bey 1 çay ile oy kapıyor, Ekrem bey daha vaatlerinden olan sütü dağıtamıyor. Şuan yapacağı zamlar ile meşgul.

Sardaaaukarrr hoşgeldinn yine boş gelmişsin :)) İnternet olmadığında tv'ye bakarım şahsen. Ve şahsen tek açtığım kanal NTV, reklam varsa CNN'dir.
Naptın bol bol F.PORTAKAL kür'ü uyguladın da mı geldin ? :)) İyi gelmiştir ama dikkat et yine 1 ay 2 ay tatile gönderilme sende :)) SN Ekrem bey gibi :))
fatih portakalı takip etmiyorum

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389

İBB tarafından da yardım gitti bölgeye , ne yapsın imamoğlu kendi elleriyle mi kaldırsın taşları binaları , saçmalamayın lütfen.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
[QUOTE="Jack Reacher, post: 5052173]
İBB tarafından da yardım gitti bölgeye , ne yapsın imamoğlu kendi elleriyle mi kaldırsın taşları binaları , saçmalamayın lütfen.
[/QUOTE]
Şunu diyecek kadar düşünme potansiyeli olan lobların aynısını Tayyip beyi çin niye demiyor veya diyemiyor ? Adamın tüm adamları bölgede, hatta çığ altında kalmış. Üstüne çığ düşüren bunlar diyecek kadar cürretkâr olabiliyorsun.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
[QUOTE="Jack Reacher, post: 5052173]
Şunu diyecek kadar düşünme potansiyeli olan lobların aynısını Tayyip beyi çin niye demiyor veya diyemiyor ? Adamın tüm adamları bölgede, hatta çığ altında kalmış. Üstüne çığ düşüren bunlar diyecek kadar cürretkâr olabiliyorsun.
[/QUOTE]

Adamın adamlarımı ? :) Devletin yardım kuruluşları olmasın o , tayyibin yerinde başkası olsa o bölgede yardım olmayacak mı yani ? zihniyete bak.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Geri vites yaparsın anlarım da sende birileri gibi sıkışınca tam bir dansöz oluyorsun. Türkiye de didem, nez veya asena bile sen kadar kıvırmadı!!!!!!!!!!!!!!! Niye konuyu değiştirmeye çalışıyorsun ?
Kızılay, Afat vesairenin, adamları olduğunu ne zaman söyledim ben alıntıla da görelim.!

Benim kastım;
Soylu kaç gündür iş başında ? Lan oğlum adamın[cb] danışmanı çığ altında kalmış diyorum önceki postumda sen konuyu "DIVLITIN YIRDIM KIRILIŞLIRI ILMISIN I" diye nasıl çevirebiliyorsun? Nato kafa....

Tam sevicisi olduğunuz partinin lideri gibi oldunuz sizde. Kızılay çadırından çıkıp " ben kızılay çadırı görmedim " diyorsunuz.

Haa yine de;
Yav hepsini geçtim, devletin yardım kuruluşları dediğin şey şu oluyor;
"tamamı o çamur attığın devletin başındaki kişiye bağlı kuruluşlar." Tabiri caizse adamın adamları da denebilir. Sonuçta adam Cumhur başkanı :)) İster daha fazla atama yaptırır, ister hepsini bir bölgeye yönlendirir, ister sayısını azaltır. Hatırlatmak istedim, yardım kuruluşların tamamı o adama BAĞ LI