Çift Taraflı Ses Kayıt Uygulaması Önerir Söyler msiniz

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Çift Taraflı Ses Kayıt Uygulaması Önerir Söyler msiniz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Android İçin

bilen yokmu

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
öncelikle teşekkür ederim bu uygulama çift taraflı ses kaydı mı yapıyor tek taraflı mı
Cift tarafli kayit yapiyor. Ben moto g ,note 3 n9005 ve oneplus one telefonunda sorunsuz kullandim. Bazi eski snapdragon yongalarinda root islemi gerekebilir. Deneme versiyonunu google playden yukleyebilirsin. Ucretli olmasina ragmen en iyi call recorder uygulamasi diyebilirim.

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Cift tarafli kayit yapiyor. Ben moto g ,note 3 n9005 ve oneplus one telefonunda sorunsuz kullandim. Bazi eski snapdragon yongalarinda root islemi gerekebilir. Deneme versiyonunu google playden yukleyebilirsin. Ucretli olmasina ragmen en iyi call recorder uygulamasi diyebilirim.

nasıl yapılacak kayıt yaptım veya yapamadım deneme sürümü doldu dedi yapamadım.

bir yerden apk buldum ama şöyle bir uyarı var indirdiim yerde

*Run with Modded Google play

ne demek oluyor bu

cevap verir misiniz

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
nasıl yapılacak kayıt yaptım veya yapamadım deneme sürümü doldu dedi yapamadım.

bir yerden apk buldum ama şöyle bir uyarı var indirdiim yerde

*Run with Modded Google play

ne demek oluyor bu
Telefon rootlu sanirim. Chelpus modded google playin yuklu olmasi veya indirdigin uygulama apk'sinin eski versiyon olmasindan dolayi bu sorunu yasiyorsun. Telefonun rootlu olabilir ama modded google play kullanma. Orjinal google playe geri don. Senin ve baska kullanicilarin da yararlanmasi icin bu uygulamanin destekledigi telefonlarin listesini ekledim. Kullandigin telefon veya telefonun yongasina sahip baska bir telefon bu listede varsa bu uygulamayi rahatlikla satin alabilirsin.

9e8ypuvy.jpg

9e9uru9u.jpg

bu9atyqu.jpg

uguqa3es.jpg

5u3uduhy.jpg

be2etabu.jpg

7yne4azu.jpg

e5yzuvy2.jpg

pema7yha.jpg

epy3are5.jpg

uramumag.jpg

yzy5e9y3.jpg

5a9ypu3e.jpg

u2yse9e5.jpg

u9ezy3em.jpg

4yjyduge.jpg

ybejy2ap.jpg

3u2yva2e.jpg

yha8atep.jpg

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Telefon rootlu sanirim. Chelpus modded google playin yuklu olmasi veya indirdigin uygulama apk'sinin eski versiyon olmasindan dolayi bu sorunu yasiyorsun. Telefonun rootlu olabilir ama modded google play kullanma. Orjinal google playe geri don. Senin ve baska kullanicilarin da yararlanmasi icin bu uygulamanin destekledigi telefonlarin listesini ekledim. Kullandigin telefon veya telefonun yongasina sahip baska bir telefon bu listede varsa bu uygulamayi rahatlikla satin alabilirsin.

9e8ypuvy.jpg

9e9uru9u.jpg

bu9atyqu.jpg

uguqa3es.jpg

5u3uduhy.jpg

be2etabu.jpg

7yne4azu.jpg

e5yzuvy2.jpg

pema7yha.jpg

epy3are5.jpg

uramumag.jpg

yzy5e9y3.jpg

5a9ypu3e.jpg

u2yse9e5.jpg

u9ezy3em.jpg

4yjyduge.jpg

ybejy2ap.jpg

3u2yva2e.jpg

yha8atep.jpg

telefonun rootlu değil ve o dediğniz uygulama yüklü değil ben onu bir internet sitesinden gördüm

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
telefonun rootlu değil ve o dediğniz uygulama yüklü değil ben onu bir internet sitesinden gördüm
Telefonun listede mevcutsa uygulama sorunsuz calisir. Ucretsiz cozumler mevcut ama cift tarafli kayit icin root islemi gerektirmeyen uygulamalar bu uygulama kadar saglikli calismiyor veya cok fazla telefon desteklemiyor. Kolay gelsin.

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Telefonun listede mevcutsa uygulama sorunsuz calisir. Ucretsiz cozumler mevcut ama cift tarafli kayit icin root islemi gerektirmeyen uygulamalar bu uygulama kadar saglikli calismiyor veya cok fazla telefon desteklemiyor. Kolay gelsin.

kayıt yaparken ne yapacağız otomatik kendisi çeker mi

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kayıt yaparken ne yapacağız otomatik kendisi çeker mi
Varsayilan ayarlarla kullandiginda bildirim cubugunda ve arama ekraninda call recorder kayit butonu vs gozukur. Bu bildirimlerin hepsini gizlemek mumkun. Yani telefonla konusurken uygulamanin calistigi belli olmuyor. Uygulamanin turkce destegi mevcut. Sistem diline gore aciliyor.

salim.ekiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim önerim: Automatic Call Recorder

Bu uygulama Automatic Call Recorder, yaptığınız tüm çağrıların içeriğini otomatik olarak telefonunuza kaydeden ve istediğiniz zaman tekrar dinlemenizi sağlayan bir uygulamadır.

Arkadaşlar ben kullanıyorum ve gayet memnunum.
Sizde Google Play Store'den Automatic Call Recorder yazarak bulabileceğiniz gibi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globaleffect.callrecord linkinden de temin edin.

Bu güzel uygulamanın artılarını şöyle kısaca bahsedecek olursak;

- Tüm gelen ve giden çağrıların ses kayıtlarının tutulmasını sağlıyor,
- Ses netliği çok yüksek kalitede,
- Hiç sıkıntı duymadan gelen/giden çağrıları kaydedip istediğiniz zaman tekrar dinleyin.- Arkadaşınızın dediğini tekrar duymak istiyorsanız,
- Önemli telefon görüşmelerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyorsa,
- Unuttuğunuz hatıraları yeniden yaşamak istiyorsanız,
- Günlük bilgileri not almayı unuttuğunuzda,
- İstediğiniz zaman tümünü tekrar dinleyebilmek son derece kullanışlıdır,

- Gelen/giden çağrıları otomatik olarak kayıt: Kaydet düğmesine basmaya gerek yok,
- mp3, mp4 ve 3gp gibi küçük kayıt dosyası biçimleri seçerek dosya boyutunu küçük tutarak kaliteli kayıtlara sahip olursunuz.
- Önemli çağrı kayıtları listesi yönetimi.
- Önceden yüklenmiş ortam yürütücü ile kaydedilen dosyaları dinleyin.
- Kayıtları e-posta, MMS ile veya telefonunuzda yüklü anlık ileti uygulamaları, bulut uygulamaları, sosyal ağ uygulamaları veya günlük uygulamaları ile gönderin.
- Doğrudan telefonunuzun hafıza kartına (USB) dosya kopyalayın.
- Alan tasarrufu için her zaman kalan hafıza denetimi yapabilirsiniz.
- Parola oluşturarak sizden başkasının kayıtlara erişmesini engelleyin.
- Kayıtları, telefonunuzun ortam yürütücüsünde görünüp görünmeyeceğini seçin.
- Siyah/Beyaz uygulama temaları arasında seçim yapabilirsiniz.
- Bulut hizmetlerine, bilgisayarınıza veya diğer mobil cihazlarınıza bağlayarak kayıt dosyalarını kolayca bulabilirsiniz.
(Dropbox, Google Drive, SkyDrive için otomatik bağlantı imkanı)

* Özetle;
- Telefon görüşmesinden sonra bir şey unuttuğunuzda, bir sorunla karşılaştığınızda, o çok önemli telefon görüşmesini kaydetmenin muhteşem olduğunu düşünüyorsanız... Bu uygulama aradığınız çözümü ve deneyimi size sunuyor!
- Birçok telefon çağrı kayıt özelliği içerir ancak belli bir çağrının önemli olabileceğini öngörmek zordur. Bu yüzden o önemli çağrıları kaydetmek zor olur.
- Automatic Call Recorder'ı kullanırsanız, tüm çağrılarınızın her zaman otomatik olarak kaydedebilir ve kayıtlarınızı yönetebilir, hatıralarınızı canlandırmak veya bir görüşmeyi yeniden gözden geçirmek için önceki çağrıları tekrar dinleyebilirsiniz.

!!!! Dikkat etmeniz gereken en önemli şey ise başka bir çağrı kayıt uygulaması kullanılıyorsa işlem başarısız olacaktır!!!!

Biraz uzun oldu ama tavsiyemdir :)
NA38Z8Pk_HvIcOKp_40WHrBPi7IQNUHkJx0YhesmjVh2ez4p7I0gGCnYP_13YKoo9N_u=h900-rw

EFhlozh1z8e9UFtmiX5j-RwQkDGj1qi5St0ByoV7HOFbwP3M7skC6wzU9OMqaMv9Fg=h900-rw

9PRyfjOiWN43-GDhUpHvNqvgPILG9284l214T4eetuZbj8cxcBNrpT66-9hrpac6Llw=h900-rw

Wf29zc2z60DxmmfoSlBxxu2i6B-DQdMEYgI5PY5QlJRBuC3yBkXJYuEa_DNYd1ZGjaA=h900-rw

b75V-SHaM66cCxAxR25EzYo09QAy8U1gSu3k8gydXGGqz6pUNeA0W-PNd2NXD02ZRPk=h900-rw

oXNFU0tMrMC_R5u2ygyyQf3ZhS-OjmFQZDgWsS0fVnqJFKMwrf3BZikXW2QkUU4z20xZ=h900-rw

8SCHivODeoSrqqsJ_aFny-XX17wXal-kWjU076i71ZtOKCwnwcxeBl_a3EKKealGxJtE=h900-rw

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çift taraflı kayıt diyince stereo falan sandım :)) meğersem telefon goruşmesi kaydıymış :)