Asagidaki linkini verdigim call recorder uygulamasini kullanabilirsin.Çift Taraflı Ses Kayıt Uygulaması Önerir Söyler msiniz
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Android İçin
bilen yokmu
Asagidaki linkini verdigim call recorder uygulamasini kullanabilirsin.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder
Cift tarafli kayit yapiyor. Ben moto g ,note 3 n9005 ve oneplus one telefonunda sorunsuz kullandim. Bazi eski snapdragon yongalarinda root islemi gerekebilir. Deneme versiyonunu google playden yukleyebilirsin. Ucretli olmasina ragmen en iyi call recorder uygulamasi diyebilirim.öncelikle teşekkür ederim bu uygulama çift taraflı ses kaydı mı yapıyor tek taraflı mı
Cift tarafli kayit yapiyor. Ben moto g ,note 3 n9005 ve oneplus one telefonunda sorunsuz kullandim. Bazi eski snapdragon yongalarinda root islemi gerekebilir. Deneme versiyonunu google playden yukleyebilirsin. Ucretli olmasina ragmen en iyi call recorder uygulamasi diyebilirim.
cevap verir misinizCift tarafli kayit yapiyor. Ben moto g ,note 3 n9005 ve oneplus one telefonunda sorunsuz kullandim. Bazi eski snapdragon yongalarinda root islemi gerekebilir. Deneme versiyonunu google playden yukleyebilirsin. Ucretli olmasina ragmen en iyi call recorder uygulamasi diyebilirim.
Telefon rootlu sanirim. Chelpus modded google playin yuklu olmasi veya indirdigin uygulama apk'sinin eski versiyon olmasindan dolayi bu sorunu yasiyorsun. Telefonun rootlu olabilir ama modded google play kullanma. Orjinal google playe geri don. Senin ve baska kullanicilarin da yararlanmasi icin bu uygulamanin destekledigi telefonlarin listesini ekledim. Kullandigin telefon veya telefonun yongasina sahip baska bir telefon bu listede varsa bu uygulamayi rahatlikla satin alabilirsin.nasıl yapılacak kayıt yaptım veya yapamadım deneme sürümü doldu dedi yapamadım.
bir yerden apk buldum ama şöyle bir uyarı var indirdiim yerde
*Run with Modded Google play
ne demek oluyor bu
Telefon rootlu sanirim. Chelpus modded google playin yuklu olmasi veya indirdigin uygulama apk'sinin eski versiyon olmasindan dolayi bu sorunu yasiyorsun. Telefonun rootlu olabilir ama modded google play kullanma. Orjinal google playe geri don. Senin ve baska kullanicilarin da yararlanmasi icin bu uygulamanin destekledigi telefonlarin listesini ekledim. Kullandigin telefon veya telefonun yongasina sahip baska bir telefon bu listede varsa bu uygulamayi rahatlikla satin alabilirsin.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Telefonun listede mevcutsa uygulama sorunsuz calisir. Ucretsiz cozumler mevcut ama cift tarafli kayit icin root islemi gerektirmeyen uygulamalar bu uygulama kadar saglikli calismiyor veya cok fazla telefon desteklemiyor. Kolay gelsin.telefonun rootlu değil ve o dediğniz uygulama yüklü değil ben onu bir internet sitesinden gördüm
Telefonun listede mevcutsa uygulama sorunsuz calisir. Ucretsiz cozumler mevcut ama cift tarafli kayit icin root islemi gerektirmeyen uygulamalar bu uygulama kadar saglikli calismiyor veya cok fazla telefon desteklemiyor. Kolay gelsin.
Varsayilan ayarlarla kullandiginda bildirim cubugunda ve arama ekraninda call recorder kayit butonu vs gozukur. Bu bildirimlerin hepsini gizlemek mumkun. Yani telefonla konusurken uygulamanin calistigi belli olmuyor. Uygulamanin turkce destegi mevcut. Sistem diline gore aciliyor.kayıt yaparken ne yapacağız otomatik kendisi çeker mi