Çift Power Supply Anakart ve Ekran Kartı

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar şu an elimde 460 watt ve 350 wattlık 2 adet power supply var. bunları ayna anda pc ye bağlayıp 460 wattlık olanı anakarta 350 wattlık olanıda sadece ekran kartına bağlasam verim alabilirmiyim yada ikisini aynı anda nasıl çalıştırabilirim anakarta bağlanan psu dan ek kablo ile diğer power supply tetiklemem mümkünmğ. herhangi bir sorun çıkarırmı . tavsiyelerinizi bekliyorum

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
1. soru = ekran kartını nasıl start edecen merak ettim kendiliğinden çalışırmı acep ?
2. soruna cevaben bence heç kalkışma

AdReNaLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
3
al bendende o kadar :D hadı bağladın ettin ekran kartını nasıl devreye sokacaksın ? hadı soktun bunun neresi mantıklı ? madem öle git bitane 1000W lık power al rahat rahat takıl :D

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Hicbir sorun cikmaz, her iki power da bagimsiz olarak güc verir ama, bunun icin sistemi riske etmeye deger mi bilmem..
Ne kadar saglikli oldugu da ayrica tartisilir.

**osk@r78**

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Power supplyı tetiklersinde sonuç ne olur onu tam bilmiyorum.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hiç bir şekilde risk teşkil etmez sen ekran kartına bağladığın psuyu board ösoketinde mevcut olan yeşil ve siyah kabloyu birbirine değdirirsen psunun çalıştığını göreceksin gerekirse hdd ve optik sürücüleride dahil edebilirsin bu sisteme ama görüntü olarak çok kötü bir manzara olacaktır :)

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
teşekkürler arkadaşlar.evet uygulamada oluyor yapan arkadaşlarda var yalnız çoğu kişi ekran kartına değil hdd optik vs.vs cihazlara bağlamışlar. ekran kartına ayrıca bağlayan yok tereddüt ettiğim tek nokta ekran kartı PCIExp. yuvasından voltajı alacak diğer PSU da harici 12 v girişinden elektriği verecek burada bir problem çıkabilirmi diye düşünüyorum.
yinede cevaplar için teşekkürler

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hayır çıkmaz zaten board üzerinden çektiği akım az çok belli asıl akım 6 pinlik kısım yani harici girişinden çekiyor şahsen ben onu şekilde bağlamıştım ilk 3850 ler çıktığında :D 2 ay kadar psuya para vermemek için o şekilde kullanmıştım :D