Çift İşletim Sistemli Acer Aspire One D260

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Çift İşletim Sistemli Acer Aspire One D260

Acer, netbook modellerine çift işletim sistemli Aspire One D260isimli modelini ekledi.

acer-aspire-series-wallpaper.jpg

Acer, tüketiciye Windows 7 ve Google Android (sürüm belirtilmemeiş) işletim sistemlerini barındıran netbook sayesinde istedikleri işletim sistemini kullanabilme şansı sunmaktadır. Ayrıca cihazda 10.1 inç genişliğinde ve 1024 x 600 piksel çözünürlükteLED arkadan aydınlatmalı ekran bulunmaktadır.

acer-aspire-one-d260-netbook-480.jpg

Intel 1.66 GHz Atom N450 veya Atom N455 işlemcileri, 1 veya 2 GB RAM ve depolama için 160 GB veya 250 GB kapasiteli sabit disk seçenekleri sunmakatdır. Ekran kartı olarakta Intel GMA 3150 modeli kullanılmıştır.

Aspire One D260 klavyesi standart bir klavye boyutunun % 93'ünü karşılayabilmektdir. Cihazda 802.11n WiFi, Bluetooth 3.0,CrystalEye webcam, 6 hücreli pil, Ethernet, 3 adet USB 2.0 girişi, kart okuyucu gibi özellikleri de taşımaktadır.

aceraod26001.jpg

1.25 kg. ağırlığındaki cihazın 1 Temmuz tarihinden itibaren satışa sunulacaktır. Ancak satış fiyatı hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Rengi çok tatlıymış...

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Benim bir sualim olacaktı..

Çift işletim sistemi Netbook'un performansında ne gibi etkiler meydana getirebilir yada getirir mi ?

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Benim bir sualim olacaktı..

Çift işletim sistemi Netbook'un performansında ne gibi etkiler meydana getirebilir yada getirir mi ?

Fazla etki yapıcağını zannetmiyorum.Bunu kendi bilgisayarınıza çift işletim sistemi kurarak da görebilirsiniz aslında.Bu işletim sistemi olayını 3.parti yazılımlar gibi görürsek daha anlaşılır olucak.İkisi birlikte çalışmadığı için bilgisayar performans olarak normal veriler vericektir.

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Fazla etki yapıcağını zannetmiyorum.Bunu kendi bilgisayarınıza çift işletim sistemi kurarak da görebilirsiniz aslında.Bu işletim sistemi olayını 3.parti yazılımlar gibi görürsek daha anlaşılır olucak.İkisi birlikte çalışmadığı için bilgisayar performans olarak normal veriler vericektir.

Anlıyorum.. Teşekkürler (:

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Ne kadar dalgınsan çift işlemcili diye okuyarak girdim konuya
nasıl soğutacaklar acaba diye bakınıyorum, son anda farkettim :)

Gerçeken büyük yenilik. Bende ilk çıktığından beri a150 var hem Windows hem Linux kurulu :)