Çift hatli telefon tavsiyesi

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bugun ve ya yarin babama çift hatli bir telefon alacagiz
kendi inecelemeleri sonucu htc desire sv yi bulmus birde galaxy s duos samsung un tuslu cift hat modelinde bir hattan gorusme yapilirken diger hattan gelen aramayi gorebiliyor cevaplayip konusmayi bitirdikten sonra yarim kalan gorusmesine devam edebiliyor
ancak doha daki yorumlara gore htc de bu ozellik yokmus yani biri ile gorusme yapilirken digeri pasif hale geliyormus
ayrica benim aklima general mobile discovery geldi
...babamin oyun int.le isi olmaz kamerasini etkin kullanir ve fazla gorusme yapar birde akıllı telefon istiyor ve hep nokua kullandik degisiklik iyi olur sizlerin onerisi nedir

NOT:fiyat sınırı 800

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Samsung galaxy win
Galaxy Grand duos
GM Discovery
Casper' ın yeni telefonu

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
galaxy win ve Gm discovery önerilebilir ... discoverynin kamerası ve fiyatı galaxy wine göre iyidir ama winin şarjı daha fazla gidecektir.. diğerlerini önermek pek iyi fikir değil diye düşünüyorum

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Merak edıyorum da çift hatlı telefonu ne amaçla kullanacaksınız

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
iki telefon tasimamak icin
ayrica elindeki telefonlar eski telefonlar
gm discovery ve casper via icin aklımda sorular var bu telefonların servisinde sıkıntı yasarmiyim aksesuar destegu nasil ve bu iki telefonu kullanip sıkıntı yasayan var mi

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
win in ekrani sanki fazla buyuk

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Win, Discovery ve VIA aynı ekran boyutuna sahipler 4.7 inch. Grand 5 inch ekrana sahip. Ben pedere galaxy grand aldırdım, galaxy y duos gibi bir telefondan sonra baya memnun kaldı :) İstersen 3 telefon için de internetten inceleme videolarını izle, sonra kararını ver.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
htc desire sv öneririm çok şık bi cihaz hem kamerasıda iyi

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ancak htc desire sv de gorusme sirasinda diger hat pasif oluyormus

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bugun teknosa dan htc desire sv aldık grand hem buyuk tu hem pahalı simdi pederle telefonu kurcaliyoruz bi sıkıntısını gormedik daha

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gm ve ya Casper ara bence casper s4 kalitesinde gm ise s3 kalitesinde fiyat farkı da burdan iki cihaz arasında tercih yapılabiir.