Çift amartisör fazladan masraf demek(düzenli olarak yağlanması gerekiyor ve uzun ömürlü değil çok kısa aralıklarla değişmesi gerekiyor) şehir içinde ufak tefek çukurlarda YUMUŞATIYOR o kadar ben şahsen tercih etmiyorum Ön tekerde olsa yeter ön tekerde olmazsa Konfor olarak çok üzer ve bileklerin çok ağrırBen yeni bir bisiklet alacağım amörtisörü çift mi alsam tek mi alsam karar veremedim pek atlamam merdivenden inerim tek amörtisör sorun çıkartır mı
Uzun süredir bu cevabı arıyordum teşekkür ederimÇift amartisör fazladan masraf demek(düzenli olarak yağlanması gerekiyor ve uzun ömürlü değil çok kısa aralıklarla değişmesi gerekiyor) şehir içinde ufak tefek çukurlarda YUMUŞATIYOR o kadar ben şahsen tercih etmiyorum Ön tekerde olsa yeter ön tekerde olmazsa Konfor olarak çok üzer ve bileklerin çok ağrır
Benim kullandığım bisiklet; Corelli Snoop 5.1, 27.5 Jant, 18 Kadro, Hidrolik Disk Fren Sadece Ön tekerde amartisör var Şehir içi kullanıyorum toprak yolda sürüyorum merdivende iniyorum arka amartisörün yokluğunu çekmiyorum