PHY ShaqueN
Öğrenci
İyi Günler Arkadaşlar... Geçen Günlerde Yeni Bir Laptop Aldım. Loptopta 16 GB Ram 6 GB Ekran Kartı Bulunuyordu. Fakat Sorun Şu Laptoumda AMD işlemci ve AMD Ekran Kart Kullanıyorum. İnternette birçok bu konuda soruna rastladım fakat bir çözü bulamadım.Benim Laptop ımdaki grafik kartlarının biri AMD Radeon R5 diğeri ise R7.
Fakat oyunlarda ne yaparsam yapayım ekran kartı yerinden Performansa öncelik vereyim bir türlü olmadı.Ve oyunlarda aşırı derecede düşük FPS alıyorum. Bazı oyunlar kasıyor.CS:GO ve LOL de 45-65 FPS alıyorum çünkü AMD Radeon R5 ile çalışıyor oyunlar.Hikaye oyunlarındaki performansa girmiyorum bile. Çevremdeki bilgisayarcılara teknik servislere götürdüm fakat bir şey yapamadılar. Bilgisayarımın markası Hp.Umarım bir çözüm bulabirsiniz arkadaşlar.

Bilgisayarımda ki özellikler FIFA 2018 i rahatlıkla karşılarken oyunda maça giremiyorum bile.Lütfen bir çare bulun.
Fakat oyunlarda ne yaparsam yapayım ekran kartı yerinden Performansa öncelik vereyim bir türlü olmadı.Ve oyunlarda aşırı derecede düşük FPS alıyorum. Bazı oyunlar kasıyor.CS:GO ve LOL de 45-65 FPS alıyorum çünkü AMD Radeon R5 ile çalışıyor oyunlar.Hikaye oyunlarındaki performansa girmiyorum bile. Çevremdeki bilgisayarcılara teknik servislere götürdüm fakat bir şey yapamadılar. Bilgisayarımın markası Hp.Umarım bir çözüm bulabirsiniz arkadaşlar.