Chuck fan'lari chuck'i kurtarmak için destek bekliyor

CCSrodSC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bildiğiniz gibi chuck geçtiğimiz günlerde son sezonun son çekimini yapmıştı,ancak bir çok chuck fan'ı bu konuya çok üzülmüş ve bunun için birşeyler yapmak istemiş fakat kimse birşey için başlangıç yapamamış ve beklenen bu ilk adım da türkiye fan'larından gelmiş,
www.chuckturkeyfans.com
ve facebook'da chuck team adlı sayfanın sahibi ve 3 kişilik ekibi çok kısa sürede 700 civarı kişiye yaptıkları ankette oy kullandırmış,ancak yeterli gibi görünmüyor,bende bir chuck fan'ı olarak hem bu arkadaşların işine destek olmak istiyorum hemde bugün onlara yarın bize diyerek sizden de bu arkadaşlar için destek istiyorum
unutmayın bugün nbc chuck' ı bitirdi ,yarın sizin dizinizde aynı duruma düştüğünde bu insanların vefa borcunu ödeyeceklerini umuyorum

--- Mesaj Güncellendi ---

arkadaşlar anketin linki : http://chuckturkeyfans.com/index.php?topic=47.new#new
burdan ankete katılabilirsiniz,teşekkürler

Reaksiyon puanı
2,148
düzgün bir final yapmışlarsa yine iyi my name is earl'i öylece yarıda bıraktılardı :(

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Ne yani bitmesinmi :D bende izlerim ama 1.,2. sezonda verdiği zevki alamıyorum bu sezon son olmalı.Sarah abla yeni dizilerde boy gösterecekse bitsin. :D

CCSrodSC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne yani bitmesinmi :D bende izlerim ama 1.,2. sezonda verdiği zevki alamıyorum bu sezon son olmalı.Sarah abla yeni dizilerde boy gösterecekse bitsin. :D
bence bimesin her seferinde son sezon olması planlandığı için tam manasıyla konuyu açamıyorlar,hep bu nbc yüzünden böyle oluyor

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ne gazmış arkadaş 5 sezon oldu hala fanlardan destek bekliyorlar iptal olmasın diye :D
geleneksel 5 . chuck fan destek fırtınası puahah :D

CCSrodSC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne gazmış arkadaş 5 sezon oldu hala fanlardan destek bekliyorlar iptal olmasın diye :D
geleneksel 5 . chuck fan destek fırtınası puahah :D

Hic chuck izlediniz mi ?
İzlediyseniz fan'larini bilirsiniz :) 5 sezon kolay olmadi,kimse burdan sonrasinin da kolay olmasini beklemiyor ancak bu is yardim olmadan olmaz,o yuzden herkesten yardim bekliyoruz

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Hic chuck izlediniz mi ?
İzlediyseniz fan'larini bilirsiniz :) 5 sezon kolay olmadi,kimse burdan sonrasinin da kolay olmasini beklemiyor ancak bu is yardim olmadan olmaz,o yuzden herkesten yardim bekliyoruz
izlemek mi her hafta yayınlandıktan sonra sabahın yedisinde yeni bölümünü indiriyordum dersten önce. aşağılamak gibi algılamayın ama isterseniz 5 milyon oy toplayın resmi fan sitesi olmadıkça çöp. + kanalın diziye ayıracağı bütçe de önemli.
son olarak 4400ü öldürdüler ben ona yanıyorum