Chromeden facebooka giremiyorum..

ajan_ts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba..ben uzun zamandır chrome kullanıyorum bu hata ile 1 2 haftadır başım belada..bugün format attım yine düzelmedi..
tıklıyorum kısa yoldan faceyi biraz bekleyip :
(Hata 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Bağlantı sıfırlandı)
hatasını veriyo..diğerleri ex , mozilla da ise face sayfası açılıyo yanlız adımı şifremi yazdığım halde sayfa açılmıyo..umarım yardımlarınızı esirgemezsiniz..:closedeyes:
bu arada xp kullanıcısıyım..

nette bi kaç yerde araştırdım ama malesef işime yaramadı..

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi ama söylediğine göre problem tarayıcı kaynaklı değil. Dns değiştirerek veya proxy ile denedin mi hiç?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
İnternet bağlantısında filan bi sorun yok dimi??...

ajan_ts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ŦσявiddєN-;1971697 dedi ki:
208.67.222.222
208.67.220.220

Bu dns yi dene.

ŦσявiddєN kardeşim sağolasın teşekkür ederim suan girdim umarım yine karşılaşmam ilginiz için sağolun..

---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

yok diğerlerinde de (firefoz vs..) açılmıyo..yo internet var bi sıkıntı yok burada online olduguma göre:)..

---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:33 ----------

arada videolarında açılmadığı oluyordu şuan o sorunumda yok teşekkürler arkadaşlar bi problemim olursa yine kapınızı çalacağım :)..umarım benimde sizlere yardımım dokunur kalın sağlıckla..

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Rica ederiz gene bekleriz...:laugh:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yorumu bile okumadan direk bedavadan öneriler...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Chrome proxy ayarlarını değiştirmişsen girememiş olabilirsin sorun düzelmiş gerçi ama sen yinede chrome ayarlarından proxy ayarlarını vs. kontrol et.

ŦσявiddєN-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunun cözülmesine sevindim.
dgncn eğer chrome proxy değiştirmiş olsaydı bu sorun facede sadece yasanmazdı, bir cok sitede bu sorun meydana gelirdi.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
İlk ben demiştim dns değiştir diye, bize teşekkür yok mu? :sneaky2:

Şaka şaka :D Sorunun çözülmesi yeter. :closedeyes:

ajan_ts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk ben demiştim dns değiştir diye, bize teşekkür yok mu? :sneaky2:

Şaka şaka :D Sorunun çözülmesi yeter. :closedeyes:
hepinize teşekkürler arkadaşlar bu konuya cevap yazmanız bile yeter eyvallah :)..

ajan_ts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşın dediği gibi dns yi değiştir çünkü benimkinde sorun kalmadı rahat rahat girip video izleyebiliyorum ..

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben dns yi dediğiniz gibi yaptım yine aynı ya :/

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sahte dnsye yonlendirmislerdir :P https olunca sahte dnslerde ya hata verir yada acilmaz normalde :P

bu arada chromeyle acilmiyosa belkide sorun chromededir . firefox veya operayla aciliyo olabilir :P
chrome bicok is icin ie veritabanini kullaniyo ki malum bill abinizin dangalakligindan kaynaklanan birsuru sacma hata var zamanla ortaya cikan :P

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Off olmuyo ya ne face ne twit ne tinypic olmuyo ya biri yardım edebilir mi lütfeenn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
YA FACEBOOKA GİRERKEN BÜTÜN TARAYICILARDAN ŞU HATAYI VERİYO , YAZILANLARI YAPTIM YINE OLMUYO DNS AYARLARI DA 8.8.8.8. 8.8.4.4. NAPMAM LAZIM

Bu web sayfası kullanılamıyor

www.facebook.com ana makinesine bağlantı kesildi.
Aşağıda bazı önerileri görebilirsiniz:

• Bu web sayfasını daha sonra yeniden yükle.
  • İnternet bağlantınızı kontrol edin. Kullanıyor olabileceğiniz tüm yönlendirici, modem veya diğer ağ cihazlarını yeniden başlatın.
  • Google Chrome uygulamasını güvenlik duvarınızda veya virüsten koruma yazılımınızın ayarlarında izin verilen programlara ekleyin. Uygulama zaten izin verilen programlar arasındaysa izin verilen programlar listesinden silip tekrar eklemeyi deneyin.
  • Proxy sunucu kullanırsanız, proxy sunucunun çalışıyor olduğundan emin olmak için proxy ayarlarınızı kontrol edin veya ağ yöneticinizle bağlantı kurun. Proxy sunucu kullanmıyor olmanız gerektiğine inanıyorsanız, proxy ayarlarınızı düzenleyin:ingiliz anahtarı menüsü > Ayarlar > Gelişmiş ayarları göster... > Proxy ayarlarını değiştir... > LAN Ayarlarıseçeneğine gidin ve "Yerel ağınız için proxy sunucu kullan" onay kutusunu seçin.

Hata 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Bağlantı sıfırlandı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben komşudan kablosuz internet aldım.bütün sitelere giriyo facebooka girmiyor daha doğrusu bazen giriyo bazen girmiyo.. arkaadasım laptopuunu getirdi onun bilgisayarı girdi ama benim bilgisayarım girmiyo ne yapabilirim lütfeen acil yardım edin bana.google dan facebook yaazıyorum siteleri çıkıyo tıklıyorum fakat giriş sayfası dahi açılmıyo acil yardımm edin lütfeen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
girdi arkadaşlar saolun ilk denemde dns bi işe yaramıyor ama internetten çıkıp girnce işe yarıyor ilk olarak interneti kapatın tekrar deneyin

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
chrome cache temizligi yap girersin ayrica sistem tarihin. dogrulugunu kontrrol et

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim ki face giriyoo ama anasayfa da donuyo yardımcı olabilirmisiniz şimdiden tşk.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya biri bana yardım etsin pc taramada yaptım vırus icin tarıh te kontrol ettım ne yaptıysam olmadı acılmıo face