Chrome'daki çökmeler gideriliyor !!!

Google Chrome'un hangi kanalını takip ediyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
MErhaba arkadaşlar;
Forumda daha önce birkaç defa adına konular açılan ve özellikle 5. sürümünden sonra daha da artan Google Chrome'un shockwave flash player çökmeleri gideriliyor gibi. Bugün chrome'un release sayfasından öğrendiğime göre en son 5.0.307.5 sürümü ile bu çökmelere çözüm bulunmuş gibi. Şimdilik linux ve Mac sürümleri için geçerli olan bu düzeltmenin bu hafta sonuna kadar windows için de kullanılabilir olacağını düşünüyorum....

Dev Channel Update

Thursday, February 4, 2010 | 11:36
Labels: Dev updates
Google Chrome 5.0.307.5 has been released to the Developer channel for Mac and Linux.

Bugs fixed in this release:

• [r37760] (Mac/Linux) Fix themes being corrupted after upgrade (bad colors, extra wrench menu, etc). (Issue 33416)
  • [r37440] (Mac) Fix a crash when the page is closed or navigates while a popup menu is open. (Issue 33250)
  • [r37445] (Mac) Bookmark manager: restore focus when people press Esc. (Issue32734)
  • [r37522] (Mac) Bookmark manager: Fix a crash on deleting a folder (Issue 33083)
  • [r37542] (Mac) Fix a crash when plugins are scrolled or multiple plugins frames load (Issue 33467)
  • [r37549] (Mac) Prevent tabs from closing when a popup window is open (Issue 31716)
  • [r37342] (Linux) Fix a browser crash when the network connection is down. (Issue33091)
  • [r37738] (Mac) Fix a crash when opening a menu while the browser starts. (Issue33890)
  • [r37838] (Linux) Developer Tools: fix broken autocomplete. (Issue 33403)
  • [r37853] (Mac) Fix cookie management dialog being slow to load (Issue 33248)
  • [r37725] (Linux) Fix App and Edit menus not appearing on pressing Alt+F or Alt+E (Issue 33471)

Beklenen güncelleme 06.02.2010 tarihinde gelmiş olup hatalar düzeltilmiş ve Chrome 5.0.317.2 sürümüne yükseltilmiştir. HAYIRLI OLSUN !!!

indirme linki : http://www.google.com/chrome/eula.html?extra=devchannel

thedeli

Asistan
Reaksiyon puanı
8
az kaldı :) Xmarks bi şifre eşleştirmeyi çıkarsın, firefox un tahtı sallanacak benim için :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Hoca flash bir tarafa, önce şu RAM sorununa bir çözüm getirmeleri gerek..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bir de bu tür konuları konu dışına açmasak daha güzel olacak. ;)

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Hoca flash bir tarafa, önce şu RAM sorununa bir çözüm getirmeleri gerek..

Vayyy, sen uğrar mıydın buralara...Ram'da ne varmış. Sanki 256 ram dönemindeyiz. Firefox bile bizden daha fazla harcıyor. Amme, sen yine de düzeltsiznler diyorsan, düzeltsinler tabiki :D Özellikle SDN sayfasında çok fazla çökme yapıyordu. Gerçi dünden beridir yapmıyor gibi. Güncelleme çıksın da korkmadan açabileyim forumu ;)

---------- saat 03:49 eklendi ---------- önceki mesaj saat 03:48 eklenmişti ----------

Bir de bu tür konuları konu dışına açmasak daha güzel olacak. ;)
Ehem ehem :blushing: Sayın Süper Ultra Moderatörüm lütfen siz uygun bir yere taşır mısınız konuyu :rolleyes:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Vayyy, sen uğrar mıydın buralara...Ram'da ne varmış. Sanki 256 ram dönemindeyiz. Firefox bile bizden daha fazla harcıyor. Amme, sen yine de düzeltsiznler diyorsan, düzeltsinler tabiki :D Özellikle SDN sayfasında çok fazla çökme yapıyordu. Gerçi dünden beridir yapmıyor gibi. Güncelleme çıksın da korkmadan açabileyim forumu ;)
DDR 3 4096 MB dönemindeyiz hoca :devil:
Firefox, Opera ve Chrome; diğerleri yedek kulübesinde her zaman..
Yalnız bu Chrome bizi kobaya çevirdi :tt2:

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Hala niye Ram diyosun o zaman usta ? Chrome güzel adımlarla ilerlemekte. Yedek klübesini hiç ama hiç haketmiyor. Hızlı top sürer, rakibine iyi çalım atar, topu iyi takip eder...Birerebir kaldı mı rakiple; geçer gider, kaleci ile karşı karşıya kalması mutlak gol tehlikesidir. E usta böyle bi oyuncu klübede bekler mi. Ver formayı kaptırsın yaaaaa:4:

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben Chrome'dan son derece memnunum :D Pek fazla bi sorun yaşamıyorum.Bi ara sürekli çöküyordu format attım düzeldi :D

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
şu an sorun yok. çökmeler olmuyor artık. chrome'da bir sorun oluyor ve düzeltilince siz bunun için bir güncelleme dahi yapmanız gerekmiyor. hoşuma gitti bu durum.

thedeli

Asistan
Reaksiyon puanı
8
yerimleri senkronizasyonu var :) onu takip ediyorum zaten, beta tester lardan biriyim :) ama daha henüz şifre senkronizasyonu gelmedi :) şiddetle onu bekliyorum :)

@desperado64 chrome zaten tarayıcı :) chromeOS ise chrome'un tabanı olan Chromium projesi ile gerçekleştirilecek ve pencere pencere açmaktansa tablar şeklinde bilgisayarı yönetmek daha da olur gibi geliyor bana :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Chrome u severim... Ama güncelleme yaparken hiç sormuyor bende buna uyuz oluyorum... Mesela misafir gelince ilk zili çalar paldur küldür kapıyı kırıp girmez içeriye zili çalınca ev sahibi açar kapıyı... Google da bu kültür biraz az gelişmiş sanırım...

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben bu çokmeler yüzünden chrome dan soğudum. Habire çöküyo..

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Çok iyi adobe flash ve shockwave eklentilerinde sorun çıkıyordu devamlı çökme oluyordu düzeltsinler artık stable versiyon kullanıyorum...

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Sanırım yanlış işaretledim :lol: :lol:

Seng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende de resimlerin bol olduğu sitelerde internet bağlantısını sıfırlıyor :(

Kaç versiyon değiştirdiysem çözüm olmadı sadece en son v4.... de azalma oldu.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
20
chrome kullanmıyorum ki :D

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Chrome u severim... Ama güncelleme yaparken hiç sormuyor bende buna uyuz oluyorum... Mesela misafir gelince ilk zili çalar paldur küldür kapıyı kırıp girmez içeriye zili çalınca ev sahibi açar kapıyı... Google da bu kültür biraz az gelişmiş sanırım...
Abicim senin istediğin şey de biraz garip bişi. En son güncellemeyi de sana sormasın artık :rolleyes:
ben bu çokmeler yüzünden chrome dan soğudum. Habire çöküyo..
Aman abicim. Bir ara ben de kızdım ama soğumk yok asla. Sabret 1-2 güne gelecek güncelleme..
Çok iyi adobe flash ve shockwave eklentilerinde sorun çıkıyordu devamlı çökme oluyordu düzeltsinler artık stable versiyon kullanıyorum...
Sen de sabret abicim. Bu arada dev modu daha hızlı ;)

Bende de resimlerin bol olduğu sitelerde internet bağlantısını sıfırlıyor :(
Kaç versiyon değiştirdiysem çözüm olmadı sadece en son v4.... de azalma oldu.
Bunu ilk defa senden duydum. Güncellemelerle düzelmezsse sorun sendedir.
chrome kullanmıyorum ki :D
İyi de bize ne?:angry:

heartlessmy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dev 6. versiyonu kullanıyorum flash çökmeleri oluşuyor bunun çözüm yolu varmı

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662