hasanymz3449
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 19
Choromede her birkaç tıklamadan sonra birden reklam çıkıyor,eklentileride sildim fakat hala çıkıyor ve çok sinir ediyor.
Ama antivürsle kontrol ettirdim sorun çıkmadıve birde antivürüs öneriniz varmı(Ücretsiz olursa daha iyi olur)virüsünüz mübarek olsun hocam![]()
Crack indirsem çalışırmı??eset i deneme olarak kullanın bence sonra bir şeyler bakarız eset bence süper
Yaklaşık 5-6 gündür oluyor ve bir dosya idirirken link gelmesi için izin istiyordu ,yukarıdan izin gelmedi bende bütün izinleri açmıştım.crack desteği vermiyoruz malesef
ve chromeyi silip tekrar yüklemeyi de deneyebilirsiniz ama muhtemelen işinize yaramaz kaç gündür oluypr ve en son ne zaman garip bir siteye girdiniz pop up gördünüz açıklarsanız size daha rahat yardım edebiliriz![]()
Hatırlamıyorum ama sanırım Battlefield 3'ü indirmeye(Crack) çalışıyordum çok sinir etti bende tüm izinleri açtım. Ondanmıdır?adamda bütün izinlerden yararlanmış herhalde
ne indirdiniz ve nereden acaba
Pop-up'ı kapattım bütün izinleride kapattım bide unblock orgini kurdum fakat halen devam ediyor!Bide antivirüs kurunca diğerini kaldırmamı istiyor şimdi eset yüklüyorum.Pop-up ayalarını kapatın. Malwarebytes ve ADW Cleaner uygulamarını indirip taratın ardından tarayıcınıza Ublock Origin eklentisini kurun.
Eset yükleme boşuna bu tarz virüslere karşı bir şey yapamaz. Malwarebytes ve AdwCleaner yükle sen. Bu ikisi direkt virüsten ziyade virüs programlarının bulamadığı zararlı yazılımları siliyor.Hatırlamıyorum ama sanırım Battlefield 3'ü indirmeye(Crack) çalışıyordum çok sinir etti bende tüm izinleri açtım. Ondanmıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pop-up'ı kapattım bütün izinleride kapattım bide unblock orgini kurdum fakat halen devam ediyor!Bide antivirüs kurunca diğerini kaldırmamı istiyor şimdi eset yüklüyorum.
Ücretsizmi?Eset yükleme boşuna bu tarz virüslere karşı bir şey yapamaz. Malwarebytes ve AdwCleaner yükle sen. Bu ikisi direkt virüsten ziyade virüs programlarının bulamadığı zararlı yazılımları siliyor.
Gizli sekmenin yapısı farklı. Tarayıcınızda normal olarak başlattığınız bir pencere değil yani. Bu yüzden privacy'de aynı davranışları sergilememesi normaldir. Local olarak Netflix'e ulaşamamanızda yine host dosyasına bağlı olabilir. Yine yukarıda bahsettiğim şeye geliyoruz, VPN ile localden ayrılıyorsunuz orası da farklı bir lokasyon. Bundan mütevellit, web siteye erişim sağlanıyor. Adware'larda böyle tipik saldırgan yapılar var hemen hemen hepsinde... Önerilere göre hareket ederseniz işiniz kolaylaşır. Sonuçtan bizi haberdar edin.Antivürsleri kuruyorum şimdi birde birşey farkettim gizli sekmede öyle bişey olmuyor birde öyle olmaya başladığından beri bilgisaarımda netflixe hiçbir tarayıcıyla giremeyiyorum fakat vpn açınca netflixe giriyor.
(1)
Tarayıcı dışında açık olan uygulama, oyun, program vesaire varsa, kapatın.
(2)
CCleaner ile sistemin bakım temizliğini yapın (forumda bir rehberimiz mevcut) (CCleaner ile işlem yapmadan önce, tarayıcınızı da kapatın.)
(3)
Yüklü olan programları gözden geçirin, bilinmeyen ve isteğiniz/bilginiz dışında yüklü olan bir program varsa, kaldırın. Eğer herhangi bir programın kaldırılmasında sıkıntı yaşanırsa Revo Uninstaller Free (ücretsiz) kullanın.
(4)
Önemli: Crack'li, warez, korsan, yasal olmayan dosya, oyun, program varsa bunları kaldırın/silin ve bu gibi şeylere hiç bulaşmayın.
(5)
Chrome'un masaüstü kısayol simgesini kontrol edin. Chrome simegesine sol tıkla
Özellikler'de
Hedef "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
Başlatma yeri "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application"
şeklinde olmalı;
eğer bu ifadenin sonuna Chrome dışında başka bir .exe vesaire dosya girilmiş ise, sonradan ekli olan kısmı kaldırın.
(6)
Sırasıyla Malwarebytes (forumda bir rehberimiz mevcut), HitmanPro (ücretli ama deneme sürümü ile işlem yapılacağından sıkıntı olmaz) Malwarebytes AdwCleaner (forumda bir rehberimiz mevcut) indirip güncelleyin ve sırayla tarama yapın. Gerektiğinde bilgisayarın yeniden başlatılması istenebilir, bilgisayarı yeniden başlatın.
(7)
Chrome eklentilerini gözden geçirin, ihtiyaç duyulmayanları/kullanılmayanları kaldırın ve Chrome ayarlarını varsayılan değerlere sıfırlayın.
Gizli sekmenin yapısı farklı. Tarayıcınızda normal olarak başlattığınız bir pencere değil yani. Bu yüzden privacy'de aynı davranışları sergilememesi normaldir. Local olarak Netflix'e ulaşamamanızda yine host dosyasına bağlı olabilir. Yine yukarıda bahsettiğim şeye geliyoruz, VPN ile localden ayrılıyorsunuz orası da farklı bir lokasyon. Bundan mütevellit, web siteye erişim sağlanıyor. Adware'larda böyle tipik saldırgan yapılar var hemen hemen hepsinde... Önerilere göre hareket ederseniz işiniz kolaylaşır. Sonuçtan bizi haberdar edin.
Teşşekür ederim oldu netflixde açılıyor artık sorunsuz çalışıyor.Pop-up ayalarını kapatın. Malwarebytes ve ADW Cleaner uygulamarını indirip taratın ardından tarayıcınıza Ublock Origin eklentisini kurun.