Chrome yeni sekme sayfası sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abidn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Google Chrome tarayıcısında yeni sekme açtığımda yeni sekme sayfası yerine beni "http://www.facemvideo.com/start.html" sayfasına yönlendiriyor; o da Google'a gidiyor. Eski sekme sayfasını nasıl geri getirebilirim? Bu site zararlı mıdır? Programlar ve özellikler listesine baktım sakıncalı bir şey yok. Ne olduğunu bilmediğim yalnızca "Facebook Video Call" uygulaması var ama sanırım o da facebookun resmi eklentisi, yani facebook böyle bir şey yapmaz herhalde? tarayıcıyı kaldırmadan bunu nasıl çözeceğiz şimdi? ha bir de; yandexte falan olmuyor, yalnızca chromeda oluyor. tarayıcıyı sıfırladım felan, yine olmadı :(

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Sağ üstten Google Chrome ayarlarına gir. Resimdeki gibi Yeni sekme sayfasını aç seçeneğini işaretle.

Screen_Shot_1.jpg

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sağ üstten Google Chrome ayarlarına gir. Resimdeki gibi Yeni sekme sayfasını aç seçeneğini işaretle.

Screen_Shot_1.jpg
hayır başlangıçta zaten istediğim yer açılıyor, fakat yeni sekme açtığımda böyle acayip yerlere giriyor.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bence chormu kaldır opera ku keyfine bak bi anket açmıştım istersen orayı bi incele

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar hâlâ çözülmedi.. bildiğiniz başka yöntem var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oncelikle hepinizi selam....ben chormede yeni sekme acarken Bu web sayfası bulunamadı

Şu web adresi için web sayfası bulunamadı:chrome-extension://hnecpejabkdfgheaaadbolomgcfcocji/popup
Hata 6 (net::ERR_FILE_NOT_FOUND): Dosya veya dizin bulunamadı. yaziyo ...sorunu nasil cozucemi bilen varmi simdiden esekkurler:thumbup:

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oncelikle hepinizi selam....ben chormede yeni sekme acarken Bu web sayfası bulunamadı

Şu web adresi için web sayfası bulunamadı:chrome-extension://hnecpejabkdfgheaaadbolomgcfcocji/popup
Hata 6 (net::ERR_FILE_NOT_FOUND): Dosya veya dizin bulunamadı. yaziyo ...sorunu nasil cozucemi bilen varmi simdiden esekkurler:thumbup:

Chrome eklentilerini kurcala ve kullanmadıklarını (hâttâ mümkünse hepsini :D) kaldır. Baktın olmuyor benim gibi bu sorunlu tarayıcıdan Firefox'a terfi et; son sürüm çok güzel. Ama dediğim gibi sorun yüksek ihtimalle eklentilerinden kaynaklı; linkten anladığım kadarıyla. Kolay gelsin (:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
google ayarlardan tarayıcı ayarlarını sıfırlYIN VAR oraya tıklayıp ayarları sıfırlayın sonra tekrar ayarlarınızı yaparsınız sonrada bu dertten kurtulmuş olursunuz birine yardımcı olmuşsam ne mutlu bana:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ayarlar bölümüne gel sol taraftan uzantıları seç ordan ayarla

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar chrome u silip baştan yükleyin 2 dakikalık iş kesin oluyor :) şimdi öyle yaptım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Chroma'da araçlar>uzantılar'a gir muhtemelen oradaki bir program yüzünden oluyodur onu kaldır geçer

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya yeni sekmeye tıklıyorum yahoo çıkıyor ama ben google çıkmasını istiyorum ne yapabilirim acil yardım sinir oldum yeminle ya:confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
chrome'da sekmeler arası geçiş yapmak isterken tıkladığım her sekme kapanıyor, sayfayı yenilemek istediğimde her zaman yeni bir sekmede yenileme işlemi yapıyor, aynı zamanda arama çubuğunu da kullanamıyorum neden olabilir?