s.aksoy
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 71
Chorome'a Google Web mağazasından reklam engelleme eklentisi yüklemek istiyorum Web mağazasına giriş yapamıyorum, bilenlerden yardımcı olmalarını rica ediyorum!
Sorun ile alakalı fotoğraf paylaşabilir misiniz?Chorome'a Google Web mağazasından reklam engelleme eklentisi yüklemek istiyorum Web mağazasına giriş yapamıyorum, bilenlerden yardımcı olmalarını rica ediyorum!
Konuyu android tarafına açmışsınız. Androidde daha doğrusu mobilde eklenti yükleyemezsiniz. Eklenti sayfası açılmaz mobilde olduğunuz için . Sanırım bilgisayar da ki gibi yükleniyor sandınız. Reklam engelleyici istiyorsanız opera yükleyebilirsiniz telefona.Chorome'a Google Web mağazasından reklam engelleme eklentisi yüklemek istiyorum Web mağazasına giriş yapamıyorum, bilenlerden yardımcı olmalarını rica ediyorum!
Daha doğrusu Web mağazanın nereden girildiğini bulamıyorum?Sorun ile alakalı fotoğraf paylaşabilir misiniz?
Daha doğrusu Web mağazanın nereden girildiğini bulamıyorum?
Anlaşıldı!Konuyu android tarafına açmışsınız. Androidde daha doğrusu mobilde eklenti yükleyemezsiniz. Eklenti sayfası açılmaz mobilde olduğunuz için . Sanırım bilgisayar da ki gibi yükleniyor sandınız. Reklam engelleyici istiyorsanız opera yükleyebilirsiniz telefona.
İsteseniz de açılmaz mobildesiniz.Daha doğrusu Web mağazanın nereden girildiğini bulamıyorum?
Bi' ara bir program ile Android üzerinde Quizizz hilesi çalıştırmıştım. Hile tarayıcı üzerinde eklenti ile çalışıyordu. Yani eklenti bir şekilde çalıştırılıyor fakat nasıl olduğunu unuttum. Android kullanmayalı 2-3 sene oldu.Anlaşıldı!
Ben bir şekilde çalıştırmıştım. Kullandığıma eminim, birazdan sanal makine üzerinden teyit edeceğim.İsteseniz de açılmaz mobildesiniz.
Reklam engelleme yüklemek istedim samsung telefonuma onun için sormuştum. Opera kullanmak isterdim ama onunda ana sayfa ikonu yok, edge kullanacağım, tabiki 2. Arama motoru olarak aslında samsung İnterneti kullanıyorum birincil olarak. Gerçekten samsung İnternet çok kullanışlı reklam engelleyici şeri, çevirmen gibi....Bi' ara bir program ile Android üzerinde Quizizz hilesi çalıştırmıştım. Hile tarayıcı üzerinde eklenti ile çalışıyordu. Yani eklenti bir şekilde çalıştırılıyor fakat nasıl olduğunu unuttum. Android kullanmayalı 2-3 sene oldu.ran
Firefox ile reklamları engelleyebiliyorsunuz. Eklenti ekleme yeri var.Reklam engelleme yüklemek istedim samsung telefonuma onun için sormuştum. Opera kullanmak isterdim ama onunda ana sayfa ikonu yok, edge kullanacağım, tabiki 2. Arama motoru olarak aslında samsung İnterneti kullanıyorum birincil olarak. Gerçekte samsung İnternet çok kullanışlı
Onu indirdim çevirici eklentisini kuramadım kaldırdım ilk bilgisayarımda frefox'u kullanmıştım çok güzeldi yinede kullanmak isterim ama yapamadım.Firefox ile reklamları engelleyebiliyorsunuz. Eklenti ekleme yeri var.
Nasıl kuramadınız ki? Ben az önce kurdum ve çalıştı.Onu indirdim reklam engelleme eklentisi ve çevirici eklentisini kuramadım kaldırdım ilk bilgisayarımda frefox'u kullanmıştım çok güzeldi yinede kullanmak isterim ama yapamadım.
Firefox mobilde daha iyi olur eklenti desteğide var ublock origin kursun sıfır reklamKonuyu android tarafına açmışsınız. Androidde daha doğrusu mobilde eklenti yükleyemezsiniz. Eklenti sayfası açılmaz mobilde olduğunuz için . Sanırım bilgisayar da ki gibi yükleniyor sandınız. Reklam engelleyici istiyorsanız opera yükleyebilirsiniz telefona.
Firefox'un reklam eklentisini bulamadım.Nasıl kuramadınız ki? Ben az önce kurdum ve çalıştı.
Sağ alttan üç noktaya tıklayın ve oradan eklentilere tıklayın. Oradaki blocker eklentilerinden istediğinizi indirin.Firefox'un reklam eklentisini bulamadım.
Eklentiler kısmında ublock origin var 3-5 mb onu indirin etkinlestirinFirefox'un reklam eklentisini bulamadım.
Bu eklenti çevirmen mi?Eklentiler kısmında ublock origin var 3-5 mb onu indirin etkinlestirin
Reklam engelleyiciBu eklenti çevirmen mi?
Peki çevirmeni nasıl ve nereden yükleyebilirim?Reklam engelleyici
Çevirmen eklentisi yok diye biliyorum mobilde bazı tarayıcılarda sayfa cevirisi özelliği var firefoxta yok die biliyorumPeki çevirmeni nasıl ve nereden yükleyebilirim?
Konuyu android tarafına açmışsınız. Androidde daha doğrusu mobilde eklenti yükleyemezsiniz. Eklenti sayfası açılmaz mobilde olduğunuz için . Sanırım bilgisayar da ki gibi yükleniyor sandınız. Reklam engelleyici istiyorsanız opera yükleyebilirsiniz telefona.
Android cihaza Chrome eklentileri kurmak ve Java kullanmak için Kivi Browser kullanın Kivi Browser ,Chrome ile aynı tasarıma sahiptir ve Chromeium tabanlıdırReklam engelleme yüklemek istedim samsung telefonuma onun için sormuştum. Opera kullanmak isterdim ama onunda ana sayfa ikonu yok, edge kullanacağım, tabiki 2. Arama motoru olarak aslında samsung İnterneti kullanıyorum birincil olarak. Gerçekten samsung İnternet çok kullanışlı reklam engelleyici şeri, çevirmen gibi....