Soru Chrome Web Mağazasına Giremiyorum

s.aksoy

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Chorome'a Google Web mağazasından reklam engelleme eklentisi yüklemek istiyorum Web mağazasına giriş yapamıyorum, bilenlerden yardımcı olmalarını rica ediyorum!

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Chorome'a Google Web mağazasından reklam engelleme eklentisi yüklemek istiyorum Web mağazasına giriş yapamıyorum, bilenlerden yardımcı olmalarını rica ediyorum!
Konuyu android tarafına açmışsınız. Androidde daha doğrusu mobilde eklenti yükleyemezsiniz. Eklenti sayfası açılmaz mobilde olduğunuz için . Sanırım bilgisayar da ki gibi yükleniyor sandınız. Reklam engelleyici istiyorsanız opera yükleyebilirsiniz telefona.

Son düzenleme:

s.aksoy

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Konuyu android tarafına açmışsınız. Androidde daha doğrusu mobilde eklenti yükleyemezsiniz. Eklenti sayfası açılmaz mobilde olduğunuz için . Sanırım bilgisayar da ki gibi yükleniyor sandınız. Reklam engelleyici istiyorsanız opera yükleyebilirsiniz telefona.
Anlaşıldı!

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Bi' ara bir program ile Android üzerinde Quizizz hilesi çalıştırmıştım. Hile tarayıcı üzerinde eklenti ile çalışıyordu. Yani eklenti bir şekilde çalıştırılıyor fakat nasıl olduğunu unuttum. Android kullanmayalı 2-3 sene oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsteseniz de açılmaz mobildesiniz.
Ben bir şekilde çalıştırmıştım. Kullandığıma eminim, birazdan sanal makine üzerinden teyit edeceğim.

s.aksoy

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Bi' ara bir program ile Android üzerinde Quizizz hilesi çalıştırmıştım. Hile tarayıcı üzerinde eklenti ile çalışıyordu. Yani eklenti bir şekilde çalıştırılıyor fakat nasıl olduğunu unuttum. Android kullanmayalı 2-3 sene oldu.ran
Reklam engelleme yüklemek istedim samsung telefonuma onun için sormuştum. Opera kullanmak isterdim ama onunda ana sayfa ikonu yok, edge kullanacağım, tabiki 2. Arama motoru olarak aslında samsung İnterneti kullanıyorum birincil olarak. Gerçekten samsung İnternet çok kullanışlı reklam engelleyici şeri, çevirmen gibi....

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Reklam engelleme yüklemek istedim samsung telefonuma onun için sormuştum. Opera kullanmak isterdim ama onunda ana sayfa ikonu yok, edge kullanacağım, tabiki 2. Arama motoru olarak aslında samsung İnterneti kullanıyorum birincil olarak. Gerçekte samsung İnternet çok kullanışlı
Firefox ile reklamları engelleyebiliyorsunuz. Eklenti ekleme yeri var.

s.aksoy

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Firefox ile reklamları engelleyebiliyorsunuz. Eklenti ekleme yeri var.
Onu indirdim çevirici eklentisini kuramadım kaldırdım ilk bilgisayarımda frefox'u kullanmıştım çok güzeldi yinede kullanmak isterim ama yapamadım.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Onu indirdim reklam engelleme eklentisi ve çevirici eklentisini kuramadım kaldırdım ilk bilgisayarımda frefox'u kullanmıştım çok güzeldi yinede kullanmak isterim ama yapamadım.
Nasıl kuramadınız ki? Ben az önce kurdum ve çalıştı.

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Firefox mobilde daha iyi olur eklenti desteğide var ublock origin kursun sıfır reklam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlız firefox mobilde azcık hantal calısıyor yavas biraz brave browseride deneye bilirsin eklenti desteği yok ama reklam engellleyicisi iyi baya hızlıda

___Melissa

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Eklenti yüklenir ancak Firefox, Kiwi Browser'a yüklenir. Firefox'un kendi eklenti yerinden Kiwi'ye de Chrome mağazasından yüklenebiliyor. Komple sistem reklam engelleme için de Adaway, Blokada, Adguard, DNS66 programları var. Bunlar da playstoreda bulunmuyor. Kendi sitelerinden indirilip kurulur.

Reaksiyon puanı
0
Reklam engelleme yüklemek istedim samsung telefonuma onun için sormuştum. Opera kullanmak isterdim ama onunda ana sayfa ikonu yok, edge kullanacağım, tabiki 2. Arama motoru olarak aslında samsung İnterneti kullanıyorum birincil olarak. Gerçekten samsung İnternet çok kullanışlı reklam engelleyici şeri, çevirmen gibi....
Android cihaza Chrome eklentileri kurmak ve Java kullanmak için Kivi Browser kullanın Kivi Browser ,Chrome ile aynı tasarıma sahiptir ve Chromeium tabanlıdır