Chrome Virüsü Lütfen Yardım ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan z_oneal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

z_oneal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bi arkadaşımın bağlantısına bastım çokta dikkatliyimdir bi aptallık yaptım ve feysim kapandı 1 gün boyuncaymış ama chromde bir yazılım var kaldıramıyorum görev yöneticisinden sonlandırıyorum(chromunkinden) ama yeniden kapatıp açınca tarayıcıyı tekrar açılıyor bunu nasıl temizlerim kaldırabilirim uzantılara ancak görev yöneticisinden bunu kapatınca girebiliyorum buyrun resim

http://b1304.hizliresim.com/18/5/lsyhz.jpg

lsyhz.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olmadıi tarayıcıyı komple kaldır yeniden kur.
ayrıca facen 1 gün kapalı kalcakmış gibi bir şeyde olmaz. saçmalık değil mi?

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
şöyle yap masa üstünde kısayol simgeleri sil yerel disk C:prgram files x86 chrome bul orda yeni bir kısayolu yap masa üstüne google anasayfan yap olur indirdiğin birşeyle beraber geliyor bu

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Flash player de gizleniyor.Flash playerı sil,bilgisayarı aç kapat yeniden yükle.Olmazsa bütün bunları güvenli kipte yap.

z_oneal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaldırdım olmamıştı ama şimdi hepsini kaldırıp deniycem

- - - Mesaj Güncellendi - - -

olmadıi tarayıcıyı komple kaldır yeniden kur.
ayrıca facen 1 gün kapalı kalcakmış gibi bir şeyde olmaz. saçmalık değil mi?

Valla saçmalık bencede ama girilmiyor ben onun derdinde değilim yaptım hiç biri olmadı sorun hala aynı kalıyor flashıda kaldırdım chromuda tamamen kaldırdım yine aynı

z_oneal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
(Bu uzantı yönetiliyor ve kaldırılamaz veya devre dışı bırakılamaz.) böyle bir şey yazıyor birde :(

EnginneRmz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
facebook patladı ya.Bikaç gündür herkesin hesaptan 'Arkadaşlar Slyat Videomu İzlermisiniz, Yorumda Atın Lütfen ' gibi şeyler paylaşlıyo oyuna gelmeyin beylerr