Chrome tam ekran problemi

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar, Google Chrome'da videolarda bazen tam ekrana geçtiğim zaman görüntü gidiyor ekran siyah kalıyor ama ses devam ediyor. Tam ekrandan çıkınca görüntü geri geliyor. Flash Player'im güncel zaten bildiğim kadarıyla "Chrome" güncellemeyi otomatik olarak yapıyor. Görüntü gelmemesinin sebebi ne olabilir acaba ?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Başka tarayıcılardada aynı sorun var mı?..

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION] Hayır Mozilla, IE de böyle bir problem olmuyor.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Valla flash player Chrome da yerleşik olarak geliyor.. Tamamen kaldırıp tekrar kurmayı filan denedin mi??.. Belki bu sonuç verebilir..

Bide belki şu sorun çıkarıyor olabilir.. Youtube da herhangi bir videonun üstünde sağı tıklayıp ayarlar deyip ordaki donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir var onun tıkını kaldırıp etkisizleştir..

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
@muratflash Dediğiniz gibi donanım hızlandırma özelliğini kaldırdım ve sorun çözüldü. Sabahın bu saatinde ilgi ve alakanıza teşekkür ederim. :)

Bir sorum daha olacak, bu özellik açıkken neden böyle bir problem yaşıyorum acaba ? Eksik olan bir şey mi var ?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yok hayır o erkan kartınla ilgili..

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION] Yetersizmi kaliyor ?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510

display_tr.gif

[h=4]Görüntü ayarları nelerdir?[/h]Görüntü ayarları, Flash Player'da oynatma hızını arttırmak üzere donanımla hızlandırılmış ölçekleme özelliğini kullanmanıza olanak verir.
[h=4]Hiçbir şey yapmazsam ne olur?[/h]Varsayılan olarak Flash Player'da oynatma kalitesini, özellikle de tam ekran oynatma performansını arttırmak için Donanım Hızlandırmayı Etkinleştir seçeneği belirlenmiştir.
[h=4]Donanımla hızlandırılmış ölçekleme nedir?[/h]Flash Player yüksek kalitede video ve görüntü görüntüleyebilmesine karşın donanımla hızlandırılmış ölçekleme, görüntü ve videoları Flash Player'ın kendisine göre daha net ve hızlı bir şekilde görüntüleyebilmek için bilgisayarınızdaki video veya ekran kartını kullanır.
[h=4]Donanımla hızlandırılmış ölçekleme tüm bilgisayarlarda çalışır mı?[/h]Donanım hızlandırmalı ölçeklemenin çalışması için Windows'ta VRAM128 MB ile Microsoft DirectX 9 uygulamasına ve Apple Macintosh, OS X v10.2 veya üstü içinse OpenGL'ye ihtiyacınız vardır. Eski donanım ve sürücülerle ilgili uyumluluk sorunları olabilir. (Bkz. Flash Player sistem gereksinimleri.) Flash Player'ın daha eski sürümlerinde oynatıcı, donanımla hızlandırılmış ölçeklemeden yazılım ölçeklemeye geri döndüğünde büyük değişikliklerle karşılaşmazsınız.
[h=4]Flash Player'da görüntüyle ilgili sorun yaşarsam ne yapmam gerekir?[/h]Flash Player'da düşük resim kalitesi veya yavaş görüntüleme süreleri gibi görüntü sorunlarıyla karşılaşırsanız, Görüntü panelinde Donanım Hızlandırmayı Etkinleştir seçeneğinin seçimini kaldırın. Bu, Flash Player'da karşılaştığınız donanım veya sürücü uyumluluğu sorunlarını ortadan kaldıracaktır. Bu durumda Flash Player, içeriği ölçeklemek ve görüntülemek için yazılım kullanır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
chrome://plugins/ adresine git,sağ üstte "ayrıntılar" tıkla, flash altındaki PepperFlash yazanı devre dışı bırak sorun düzelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
chrome://plugins/ adresine git,sağ üstte "ayrıntılar" tıkla, flash altındaki PepperFlash yazanı devre dışı bırak sorun düzelir
arkadaşlar bu işe yaradı tşk ederim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya ben ne diyim yaa.. Süpersniz... chrome://plugins/ den devredışı bırakınca fişek gibi çalışyıor.. Teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
chromeyi açmaya çalışınca adsız diye birşey çıkıyor bağlantı olmuyor yardımcı olabilirmisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ne dediyseniz olmuyor :( ekranı büyütüyorum donup duruyo en son chrome://plugins/ adresine git,sağ üstte "ayrıntılar" tıkla, flash altındaki PepperFlash yazanı devre dışı bırak sorun düzelir bnu yptım daha doğrsu yapacaktım ama pepperflash diye bişe yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Valla flash player Chrome da yerleşik olarak geliyor.. Tamamen kaldırıp tekrar kurmayı filan denedin mi??.. Belki bu sonuç verebilir..

Bide belki şu sorun çıkarıyor olabilir.. Youtube da herhangi bir videonun üstünde sağı tıklayıp ayarlar deyip ordaki donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir var onun tıkını kaldırıp etkisizleştir..

Bana da yaradı bu bilgi, dostum, sağolasın...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pepperflash diye bbirsey goremıyorum resımlı anlatırmısınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eyvallah kardeşim ya 10 numarasın düzeldi yeminle çok sağol

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arakdaşlar bende yazı yazarken bi anda imleç 3 saniyeliğine gidip geliyor bu sorun yüzünden yazı ve video izliyemiyorum lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nete bağlanmak için crome tıklayıp ilk açılışta sürekli küçük pencere olarak açılıyor sonra tam ekran yapıyorum her kapatıp açmamda aynı, her açışımda tam ekran yapmaktan usandım bunun bir çözümü yokmu?