Chrome normal pencerede açılmayan sayfalar gizlide açılıyor

odogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

Aranıza yeni katıldım.

Chrome ile birkaç gündür yaşadığım bir sıkıntım var. Gmaili normal pencerede açmaya çalışıyorum. Başlangıçta açılmıyor, birkaç sayfa yenilemeden sonra açılıyor ama sayfada tıklama yapamıyorum. Maillerde okuma, silme, vs. eylemlerini gerçekleştiremiyorum. Fakat gizli pencerede açtığımda sorun olmadan açılıyor ve işlem yapabiliyorum. Facebook ile de bir sıkıntı vardı. Sohbet görünmüyor, açılan sayfada daha eski haberler görüntülenemiyordu. Nasıl olduysa kendiliğinden düzeldi.

Chrome geçmişini şifreler hariç tamamen sildim. Kısa bir müddet sorun kalktı ama sonra yine aynı sıkıntılar... Chrome kaldırıp tekrar yükledim, sorun devam ediyor.

Tavsiyeleriniz nelerdir?

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
chrome ön belleğini temizle düzelir.
chrome açıkken ctrl + H yap.
yukarda tarama verileri ni temizle de.
seçeneklerden önbellek ve çerezleri seç. (sadece 3. ve 4. yü seç)
en baştan itibaren seçeneği ni seç ve sil.

odogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlginiz için teşekkür ederim.

Yukarıda da açıkladığım gibi daha önce önbellleği ve çerezleri temizlemiştim. (Hatta chrome u tamamen kaldırıp tekrar yükledim.) Kısa bir süreliğine düzeldi sonra yine devam etti. Her şeye rağmen söylediğini yine yaptım. Hiç bir değişiklik olmadı. Başka fikrin var mı?

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
pardon tam görememişim önbelleği temizlediğini. en olası sebeb bu önbellek sorunu olduğu için direk bunu dedim.
eklentileri kontrol etmeyi dene.(chrome daki ayar senkronizasyonunu kullanıyorsan chrome u kaldırıp kurman işe yaramaz.)
bide proğram ekle kaldırı kontrol et. orda toolbar gibi yazılımlar varsa hepsini kaldır.
sonrada ccleaner ile regedit temizliği yap. şimdilik aklıma bunlar geldi