Chrome kullanamıyorum yardım edin :(

dumbledoor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar google chrome u silmiştim sonra yeniden yükleyim ddm hata veriyor açılmıyor hatayı resim olarak yolluyorum yardım ederseniz sevinirim.

8231Adsiz.png

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bence Chrome kullanmaman için bir işaret olabilir. Hemen başka tarayıcıya geç :devil2:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
orda yaziyor zaten c:/kullanıcılar/berber/appdata/local dizinine git google klasörünü sil chromu tekrar yükle yani chrome'u sistemden tamamen artiklariyla kaldırıp temiz bi kurulum yap sorun kalmaz.

dumbledoor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
orda yaziyor zaten c:/kullanıcılar/berber/appdata/local dizinine git google klasörünü sil chromu tekrar yükle

Bir de offline olarak direkt setup dosyasından kurmayı dene ... Bu linkten ''kabul et ve yüklehttp://www.google.com/chrome/eula.html?standalone=1&hl=tr'' de belki çözüm olabilir.

Arkadaşlar ikinizin dediğinide yaptım yine aynı sorun :s hataya 3-5 kere tamam diyince gidiyo ama bu kezde tarayıcıda ne seçenekler açılıyo ne google felan yani devamlı dönüyo işlem şeyi :/

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Revo Uninstaller kur chrome'u kaldır artıklarinida kaldırsın sonra temiz bastan kur.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sistemde atiklari var iste tamamen temizlemeden yükleyemezsin. gelistirilimis seceneginde kaldırdınmı.

---------- Post added at 00:42 ---------- Previous post was at 00:38 ----------

combofix sonrada Malwarebytes' Anti-Malware ile tarattır bi sistemini zararlı bulasmısta olabilir.

dumbledoor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistemde atiklari var iste tamamen temizlemeden yükleyemezsin. gelistirilimis seceneginde kaldırdınmı.

---------- Post added at 00:42 ---------- Previous post was at 00:38 ----------

combofix sonrada Malwarebytes' Anti-Malware ile tarattır bi sistemini zararlı bulasmısta olabilir.

uyumluluk modunu windows 7 yaptım hata vermedi ancak bu seferde bi işlem yapmıyor ayarları felan dahi açmıyor chrome www.google.com diyorum dönüp duruyor tık yok .s

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Şimdi baktım da belirtilen yolda secur32.dll diye bir dosya bende yok. Onu direk silmeyi denesene bir...

dumbledoor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşin ilginç tarafı hatalı dediği dosya yok o klosorde napıyım arkadaslar :/

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
geç firefox a bir chrome için değermi format atmaya

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Google kurulum klasörlerinin içinde .7z uzantılı arşiv dosyası var. Eksik dosyayı onun içerisinde ara.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
firefoxta hic sorun yasamassın cünkü dimi:wink:

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Buradan Chrome Portable'ı indir ve istediğin yere hatta usb belleğine bile kurabilirsin. Hatta bu sayede benim gibi Chrome'unu tüm her şeyiyle birlikte yanında taşırsın. :)