Chrome Kötü Amaçlı Uzantı Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dezuw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dezuw

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben bir siteye girince (cezmikalorifer) idm bir indirme işlemine başlıyo ve iptal deyince de eskimiş chrome tarayıcı ilişkilendirmeniz var yada chrome ilişkilendirmesi yüklenmemiş diyor nasıl düzelteceğini öğrenmek istermisin diyor bende evet dedim ve idmnin kurulu olduğu yedeki crx dosyasını uzantılara sürükle diyor bende aldım onu sürükledim ama chrome idm uzantısı kötü amaçlı işaretlendi diyor bunu nasıl düzeltirim yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var malesef virüs programını devre dışı bıraktım denedim ama yine olmadı idm yi kaldırıp yeni sürümünü yüklemeyi dene

dezuw

Asistan
Reaksiyon puanı
0
chromunda idm ninde en güncel sürüm yüklü saten

C-4

Asistan
Reaksiyon puanı
4
chrome da ayarlar > Kimlik avı ve kötü amaçlı yazılımlara karşı korumayı etkinleştir in işaretini kaldırıp tarayıcıyı kapatıp açın idm uzantısına istediğiniz işlemi yapıp yeniden işareti koyun.

dezuw

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sağol kardeş görmemişim orayı çok sağol

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bendede Chrome da dev sürümde yer imlerinde sıkıntı vardı yer imlerini genişletince üstteki yer imlerime ulaşamıyorum direk imlerin ortasına atıyordu ama şimdi baktım düzelmiş.. Chrome güncellenmiş sanırım..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum bu dediğini şu an deniyorum ama nedense olmuyor idm 6.17 buid 5 sürümü var bende 6.17 build 1 yüklü iken uzantısı ekleniyordu ama şimdi olmuyor daha ayrıntılı yardımcı olabilir misin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum bu yaşanan sorunun aynısı bende de var söylediğin yöntemi bende denedim ama bir türlü uzantı bildirimi gelmiyor İdm 6.17 build 5 kullanıyorum nasıl uzantıyı ilişkilendirebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bana birisi bu konuda gerçekten yardımcı olursa sevinirim bakmadığım yer kalmadı ve en sonunda bu sayfayı buldum benimle aynı sorunu yaşan kişiler varmış diye ama yöntemleri denedim hala Crome da bir ilişkilendirme bildirimi yok yapanlar biliyordur yan taraftaki küçük kutucuk turuncu yanıyor yeni bir uzantınız var diye ben İdm in 6.17 Build 1 ini Win8 görünümlüsünü kullanırken bunu yapabiliyordum ama şimdi yenisi çıktı diye onu yüklediğimde 6.17 Build 5 ini uzantı bildirimini alamadım bir iki kere yükleyip silme girişimimde şu oldu "Crome kötü amaçlı bir uzantıyı engelledi gibi bir şeylerden bahseden yazı çıktı Crome un üst bölmesinde" ama bir daha bu yükleyip silmemde çıkmadı dediğiniz kimlik engelini kaldırmama rağmen bir şey değimedi Crome dan vazgeçmek istemiyorum Çünkü sayfaları en hızlı açan tarayıcı olduğu için yardımcı olursanız memnun olurum

C-4

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bana birisi bu konuda gerçekten yardımcı olursa sevinirim bakmadığım yer kalmadı ve en sonunda bu sayfayı buldum benimle aynı sorunu yaşan kişiler varmış diye ama yöntemleri denedim hala Crome da bir ilişkilendirme bildirimi yok yapanlar biliyordur yan taraftaki küçük kutucuk turuncu yanıyor yeni bir uzantınız var diye ben İdm in 6.17 Build 1 ini Win8 görünümlüsünü kullanırken bunu yapabiliyordum ama şimdi yenisi çıktı diye onu yüklediğimde 6.17 Build 5 ini uzantı bildirimini alamadım bir iki kere yükleyip silme girişimimde şu oldu "Crome kötü amaçlı bir uzantıyı engelledi gibi bir şeylerden bahseden yazı çıktı Crome un üst bölmesinde" ama bir daha bu yükleyip silmemde çıkmadı dediğiniz kimlik engelini kaldırmama rağmen bir şey değimedi Crome dan vazgeçmek istemiyorum Çünkü sayfaları en hızlı açan tarayıcı olduğu için yardımcı olursanız memnun olurum

çok karışık yazmışsınız anlamadım açıkçası.

ancak en olmadı idm den destek isteyebilirsiniz konu ile ilgili.

cey100

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0

Bende de aynı sorun var. Chrome da "Kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma" seçili yapılmadığında eklenti geri geliyor. Aktive edince tekrar eklentiyi siliyor. Sanırım IDM ile ilgili. Yakında IDM güncelleme ile düzeltir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
umarım düzeltir bu idm ço kullanışlı bir program olmasına rağmen neden bir çok sorun çıkartıyor bilmiyorum ve de şöyle bir sorunu daha var acaba sizde bu sorunu yaşıyor musunuz bir video indirdiğinizde video inip bittiğinde idm in indirme tamamlandı diyalog kutusu ekrana çıkıyor onun sağ alt kısmında buraya sürükle diye küçük bir kare simgesi var inen videoyu mesela ben klasör oluşturup onun içine atıyorum dizi videolarını neyse ben o videoyu idm in sürükleme kısmından dizi klasörünün içine attığımda şunu fark ettim (Yeni sürümlerde başıma geldi bu olay 6.7 veya 6.15 i kullanırken böyle olmamıştı) inmiş olan videoyu kendi belirlediğim bir klasörün içine sürüklediğimde idm in belgelerimdeki kendi kalsörlerinden Video klasörünün içinde de indirdiğim ve başka yere çıkarttığım videonun kopyası oluyor bu sorun inmiş olan videoyu masaüstüne çıkarttığımda olmadı ama neden herhangi bir kalsöre çıkarttığımda idm in kendi klasöründe de kopyası oluyor bu konuyu bilen arkadaşların dikkatine yardımlarınız için teşekkürler

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Bu sorun Version 6.17 Build 6 ile düzeltilmiş.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
chrome idm uzantisini marketten kakdirmis

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı sorun var ve giremiyorum lütfen biri yardım etsin bu uzantı sayesinde hep reklam çıkıp hepde uzantılar bölümüne giremiyorum. bi yerde bu konuyu araştırıp bulmuştum tekrar böle bişey oldu ve ne yaptığımıda unuttum!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet arkadaşlar hatırladım. sağ üsteki 3 çizgili yere tıklayın araçlardan görev yöneticisine girin orada size garip gelen bi görevi silin!