Chrome indirim yapma sorunu

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar aranızda mutlaka Chrome ile internet download maganer programını kullanan vardır.Bunun nasıl olduğunu söyler misiniz ?

Sabahtır deniyorum.Neredeyse tüm gün bununla uğraştım.Gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesi vs. herşeyi denedim.En son çare format atmak kaldı.Bu arada iki programın son sürümlerini kullanıyorum.Çok dosya indiriyorum internetten ve chrome kullanıyorum.Bir bu sorun için chrome dan vazgeçmek istemiyorum.Format ise gerçekten bir bu sorun için format atacağım.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Evet bende bu eklentiyi kullanıyorum gayet iyi çalışıyor.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Tırt değil ya nasıl tırt paylaşım sitelerini desteklemez tabi premium yoksa. :D Öyleymiş bende yeni duydum. :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Denedim malesef olmadı.Eklentisiz bir çözüm yolu yok mu acaba ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Tırt değil ya nasıl tırt paylaşım sitelerini desteklemez tabi premium yoksa. :D Öyleymiş bende yeni duydum. :D

Ama firefoxta flashgot ile orbite bağlantı yaptığımda indirebildim zippyshareden, bilerek o siteyi denedim yani :D

deatmania topu hem chrome hem idm kullanan [MENTION=56637]aykutyenihan[/MENTION]'a atıyoruz.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Tümünü kaldır. Bilgisayarı yeniden başlat. Chrome kur bilgisayarı yeniden başlat. IDM kur. Bilgisayarı yeniden başlat.
Sinir bir durum.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Tümünü kaldır. Bilgisayarı yeniden başlat. Chrome kur bilgisayarı yeniden başlat. IDM kur. Bilgisayarı yeniden başlat.
Sinir bir durum.

Dediğini deneyeceğim, gerçekten çok sinir edici bir durum.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ben bu IDM hiç kullanmıyorum, pc kurmadıgımın farkına vardım bu konuda :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
chrome ile sağ tık indir çoğu zaman çalışmıyor malesef zaten direk sağ tık desteği de yok eklentiyle ancak bunun chrome ile de alakası yok tonec firmasının inat yapması yüzünden tam destek gelmiyor. Chrome ile nasıl kullanmak istediğinizi bilmiyorum ama anlatayım; premium kullanmak için mesela filesonic ana safyasından giriş yaparsınız daha sonra filesonic linkleri yeni safyada açınca direk kendisi inmeye başlar. Free indirme yada normal indirme işlemlerinde normal indirirsiniz chrome indirme yöneticisi yerine idm devreye girer burda bir sıkıntı zaten yok.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Malesef ki yapamadım.Videolarda üstte indirme seçeneği oluyordu veya free indirmelerde bile download maganer indiriyordu.Bu sorunuma çözüm yok sanırım.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
chrome ile sağ tık indir çoğu zaman çalışmıyor malesef zaten direk sağ tık desteği de yok eklentiyle ancak bunun chrome ile de alakası yok tonec firmasının inat yapması yüzünden tam destek gelmiyor. Chrome ile nasıl kullanmak istediğinizi bilmiyorum ama anlatayım; premium kullanmak için mesela filesonic ana safyasından giriş yaparsınız daha sonra filesonic linkleri yeni safyada açınca direk kendisi inmeye başlar. Free indirme yada normal indirme işlemlerinde normal indirirsiniz chrome indirme yöneticisi yerine idm devreye girer burda bir sıkıntı zaten yok.

Asıl sıkıntı burada. Bazen ne yaparsan yap IDM Chrome entegre olamıyor.

---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:41 ----------

[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] Comodo Dragon kurup dene. Chromedan da vazgeçmemiş oluyorsun.
http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Comodo dragon tarayıcıdır, chrome tabanlıdır. Aynı chrome gibidir yani.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
chromeda sorun varsa dragon nasıl çare olacak onu anlamadım. Ayrıca indirme sıkıntısı yok sağ tıktan başka, chrome ile ilişkilendirip gelişmişi kullanı da işaretleyince olması lazım, bende bir sıkıntı yok.

---------- Post added at 00:29 ---------- Previous post was at 00:19 ----------

bide chrome exe'sini elle eklemeyi denermisin.

90OPc.png

hm6eT.png