Chrome Hotmail Sorunu ?

pdrem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar choromeden hotmail inbox sayfama giriyorum fakat maillere tıkladığımda herhangi bir tepki vermiyor,explorerde sorun yok... Sizlerde de böyle mi?:glare:

pdrem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
12.0.742.112 versiyonunu kullanıyorum

serbay67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer lastpass ya da şifre hatırlat kullanıyorsan bazen tekrar oturum açmanı isteyebilir. kapatıp tekrar açmayı dene istersen.

pdrem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer lastpass ya da şifre hatırlat kullanıyorsan bazen tekrar oturum açmanı isteyebilir. kapatıp tekrar açmayı dene istersen.
tüm verileri sildim yeniden oturum açtım sorun çözülmedi benden mi kaynaklı yoksa chorome ile hotmail arasında mı bişeyler var

mehmet_497

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet tepkisiz kalıyor, aynısı facebook'ta da var. java ile ilgili bir problem herhalde yükleyince düzeliyor. olmazsa chrome'un eski sürümlerini kaldırıp geçmişi silip deneyin.

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Suan Genel Sorun Var Sanırım Face Ve Dıgerlınde Ise AYnı durum Sanırım Java Ve Eklentılerde Ufak Sorunlar Bakalım Nolcak.

pdrem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu ne yaa chorome savaşmı açtı face hotmail felan :)) bi internet zevkimiz vardı chorome yoksa ben de yokum :))

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Geç Gmail'e rahat et kardeş, Hotmail mi kaldı artık :)

pdrem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geç Gmail'e rahat et kardeş, Hotmail mi kaldı artık :)
haklısın dediğini yaptım artık hotmail hayatımda yok.tüm epostalar gmaile yönlendirildi... facebooka karşı da google+ olursa süper olur :)))