Chrome giriş engelleme yardımcı olabilirmisiniz ? pcyi kırıcam :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba.

Bugun bir program yükledim ve ana sayfama musallat oldu, nasıl düzeltebilirim diye googlede arama yaptım ve Chromeyi silip, old_chrome.exe yap falan diyordu yaptım olmadı :D

Sorunum şu chromeye aşağıya sabitlediğim yerden veya masa üstünden tıkladığım zaman girmiyor yani karşıma şöyle bir hata veriyor :

Fakat Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dediğim zaman sorunsuz çalışıyor. Ben devamlı yönetici olarak çalıştıra tıklamak istemiyorum.

Sağ tıklayıp özelliklerden bunu hep yönetici olarak çalıştırı işaretlediğim zamanda olmuyor yani sadece sağ tık yapıp yönetici olarak demeden çalıştıramıyorum kafayı sıyırmak üzereyim yardım ?

Bu arada, Regedit'ten chrome ile ilgili herşeyi sildim, bu ana sayfama musallat olan şeyide sildim.

Yaklaşık chromeyi 7 8 kez kaldırıp yükledim fakat nafile. Düzelmiyor malesef. Halen bu hatayı alıyorum.

algor54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Chrome'a Sağ tık>Uyumluluk Sorunu Giderme>Sorun Giderme Programı>Program İçin Başka İzinler Gerekiyor'u Seç>Programı Başlat'de işe yararsa bu ayarları kaydet de

Bunu deneyebilirsin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Buda işe yaramassa chrome'u tamamen kaldır. Tekrar indir bu sefer setup'ı direk çalıştırma, sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır'de öyle kur.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Chrome'a Sağ tık>Uyumluluk Sorunu Giderme>Sorun Giderme Programı>Program İçin Başka İzinler Gerekiyor'u Seç>Programı Başlat'de işe yararsa bu ayarları kaydet de

Bunu deneyebilirsin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Buda işe yaramassa chrome'u tamamen kaldır. Tekrar indir bu sefer setup'ı direk çalıştırma, sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır'de öyle kur.

Dediklerinin hepsini yaptım fayda etmedi.

Sorunu çözdüm Kesin olarak düzeliyor:

1. Başlat --> Çalıştır --> Aç: satırına regedit yazıp Tamam'ı tıklayın
  2. Beliren uyarı mesajında Evet'i tıklayın
  3. HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{5C65F4B0-3651-4514-B207-D10CB699B14B}\LocalServer32 kaydının Canary sürümüne işaret ettiğinden (yani klasör yolunda "ChromeSxS" olmalı) emin olun
  4. HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{5C65F4B0-3651-4514-B207-D10CB699B14B} kaydını silin